Bist 100
10.647,91 0%
DOLAR
32,88 -0,25%
EURO
35,18 -0,54%
ALTIN
2.438,47 -0,29%

Eşten dosttan borç istemeye son! 1 Temmuz'dan itibaren nakit derdi bitiyor

Türkiye'nin ekonomik koşulları farklı yaş grubundaki insanları zor durumda bırakıyor. Evlilik gibi önemli yaşam evrelerinde ya da ev satın almak gibi büyük yatırımlarda tek kullanımlık nakit ihtiyacı büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu tür finansal ihtiyaçlarla karşı karşıya kalan pek çok kişi çözüm olarak kredi aramaya başlıyor.

Yayın Tarihi: 27.06.2024 12:15
Güncelleme Tarihi: 27.06.2024 12:15

Eşten dosttan borç istemeye son! 1 Temmuz'dan itibaren nakit derdi bitiyor

Türkiye'nin ekonomik koşullarından dolayı finansal ihtiyaçlarla karşı karşıya kalan birçok kişi çözüm olarak kredi arıyor. Fakat, kredi başvurularının sonrasında onay süreçleri ile yüksek faiz oranları birçok kişi için maalesef stres kaynağı olabiliyor.

Böyle bir dönemde acil nakit ihtiyaçlarınıza hızlı ve kolay çözüm sağlayan yeni sistem hayata geçiyor. Bu sistem, evlilik, ev satın alma ve aynı zamanda da diğer acil durumlara yönelik kredi sıkıntısına son vermenize, başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlamanıza ve paranızın anında hesabınıza aktarılmasına yardımcı olur.

BES'le hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz..

Eşten dosttan borç istemeye son! 1 Temmuz'dan itibaren nakit derdi bitiyor

1 Temmuz 2024'ten itibaren bireysel emeklilik sistemi (BES) katılımcılarına yönelik ilginç düzenlemeler hayata geçirilecek. Bu tarih itibariyle BES birikimlerinizin %50'sine kadar çekim yapabileceksiniz. Bu düzenleme, evlenmeye hazırlananlar, hayallerindeki evi satın almak isteyenler ya da beklenmedik doğal afetlerle karşı karşıya kalanlar şeklinde kritik dönemlerde büyükrahatlama sağlıyor. Hayatınızın bu önemli aşamalarında yanınızda kalarak BES birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Bu yeni sistem sayesinde sistemden çıkmadan fonlarınıza ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşabileceksiniz.

Başvuru Koşulları

Kısmi ödeme almak için gereken kayıt işlemi oldukça basit bir işlemdir. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren ilgili BES firmasının internet sitesinde yer alan “Kısmi Ödeme ve Taahhüt Talep Formu”nu doldurarak talebinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz için gerekli belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde gönderdiğinizde işleminiz anında değerlendirilecek, onaylanan ödeme birikiminizden hızlı bir şekilde hesabınıza aktarılacaktır. Bu haktan yararlanmak için en az 5 yıldır BES üyesi olmanız ve başvurunuzda belirtilen özel durumlardan birisini yaşamış olmanız gerektiğini unutmayın.

Bu düzenlemeler, ekonomik zorluklara pratik ve hızlı çözümler sunarak insanların mali yük altında ezilmelerini önlemeyi amaçlamaktadır. Bu maddi destek, özellikle kritik dönemlerde hayatınızı kolaylaştıracak, projelerinizi aksatmadan ilerlemenize olanak sağlayacaktır.