DOLAR
34,07 -0,24%
EURO
38,02 -0,1%
ALTIN
2.836,94 -0,36%
BITCOIN
2.146.449,77 0,13%

Faturayı ucuza getirmenin yolu burada! Tam 250 TL birden indirim yapılacak

Bir banka tarafından müjde verildi. Faturayı ucuza getirmenin yolu açıklandı. Faturalarınızda tamı tamına 250 TL indirim yapılacak.

Yayın Tarihi: 04.06.2024 09:54
Güncelleme Tarihi: 04.06.2024 09:54

Faturayı ucuza getirmenin yolu burada! Tam 250 TL birden indirim yapılacak

Faturalarınızda 250 TL indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan indirimle ilgili indirim yapacak firmalar belli oldu. 

Faturalarınızı ucuza getirmek için bazı dijital çözümlerden yararlanabilirsiniz. İşte birkaç öneri:

Faturamix: E-Fatura kesmenin en ucuz ve kolay yolu olan Faturamix, e-ticaret pazaryerleriyle ücretsiz entegrasyon hizmeti sunuyor. Faturalarınızı basmak ve göndermekle uğraşmadan, dijital ortamda müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Ayrıca, kağıt maliyetinden ve gönderim zamanından tasarruf sağlarsınız. Faturalarınızı hemen dijitalleştirip müşterilerinize ulaştırmak için Faturamix adresini ziyaret edebilirsiniz.

fatura

KolayBi Fatura Kesme Programı: Aradığınız faturayı anında bulabileceğiniz bir platform olan KolayBi, tüm fatura kayıtlarınızı filtreleyip kategorilendirebilirsiniz. İstediğiniz fatura dökümünü tek ekranda görüntüleyerek, inceleyebilir veya müşterinize iletebilirsiniz. Dijitalleşme ve maliyet düşürme için KolayBi Fatura Kesme Programıni inceleyebilirsiniz.

E-Fatura Geçişi: E-Fatura ile işletmenizi dijitalleştirirken maliyetlerinizi azaltabilirsiniz. Kağıt, zarf ve mürekkep gibi kırtasiye faktörlerini ortadan kaldırarak tasarruf sağlayabilirsiniz. E-Faturaya geçmek için KolayBi ile iletişime geçebilirsiniz.

Unutmayın, her işletmenin ihtiyaçları farklıdır. Kendi iş süreçlerinize en uygun çözümü seçmek için detaylı araştırma yapmanız önemlidir.