DOLAR
34,16 0,08%
EURO
38,11 0,02%
ALTIN
2.913,97 0,03%
BITCOIN
2.254.334,93 -0,22%

500 TL’lik mazot ve benzin alan dikkat! Bunu yapana bedava olacak

Kontak kapattıracak zamlara karşılık bankalar tarafından zaman zaman kampanyalar sunulmaya devam ederken, Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya 500 TL ve üzeri yakıt alanları yakından ilgilendiriyor.

Yayın Tarihi: 23.05.2024 12:05
Güncelleme Tarihi: 23.05.2024 12:05

500 TL’lik mazot ve benzin alan dikkat! Bunu yapana bedava olacak

Son zamanlarda artan akaryakıt fiyatları sürücüleri etkilemeye devam ediyor. Kontak kapattıracak zamlara karşılık bankalar tarafından zaman zaman kampanyalar sunulmaya devam ederken, Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya 500 TL ve üzeri yakıt alanları yakından ilgilendiriyor. Opet istasyonlarında her ay yapılacak akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacak bu özel fırsatlarla, sürücüler hem indirimli fiyattan yakıt alabilecek hem de puan kazanarak çeşitli avantajlardan yararlanabilecekler.

YAPI KREDİ AKARYAKIT KAMPANYASI

Yapı Kredi Worldcard sahibi olan her bireyi yakından ilgilendiren kampanyada 500 TL ve üzeri akaryakıt alımlarına özel olarak geri iade yapılacak. 75 TL geri iade sunacak olan banka, bu kazancın tekrardan yakıt alımı için kullanıcağını belirtmiş bulunuyor.

tll

Kampanyaya katılmak için Yapı Kredi mobil bankacılık uygulamasının kullanılması gerekliliği yapılırken, amacın ise dijitalliğe geçildiği şu dönemde bankanın mobil uygulamasının yaygınlaştırmak istemesi olarak biliniyor. Eski veya yeni müşteri olmanız fark etmeksizin her banka müşterisinin anında başvuru yapabildiği kampanya Opet istasyonlarından tek seferde yapılan her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerli. 

Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasında yer alan kampanyalar sekmesinde yer alan OPET kampanyasına onay veren her birey anında akaryakıt alımını gerçkelşetirebilir ve bedava akaryakıt alabilir.

Akaryakıt masraflarının düşmesini sağlayan bu kampanyada Opet Puan biriktirerek çeşitli ürün ve hizmetlere indirimli veya ücretsiz ulaşım sağlayabilirsiniz. Öte yandan biriken puanlar ile bedava akaryakıt alımı da gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyanın cazip gelen bir tarafı da puanların anında hesaba yansıtılacak olması. Kampanya kapsamında hak sahibi olunan puanların hemen hesaplara yükleneceği ve anında kullanmaya başlanacağı açıklanmış bulunuyor.