DOLAR
34,06 -0,19%
EURO
38,02 -0,07%
ALTIN
2.834,88 -0,29%
BITCOIN
2.136.685,58 0,56%

Akaryakıtta Temmuz Müjdesi! 7 Temmuz’da aracınızı fulletecek indirim gelecek

Aracı ile yola çıkmadan güncel akaryakıt fiyatlarını gün gün takip eden sürücüye özel olarak bankalar tarafından kampanyalar sunulmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24.05.2024 11:06
Güncelleme Tarihi: 24.05.2024 11:06

Akaryakıtta Temmuz Müjdesi! 7 Temmuz’da aracınızı fulletecek indirim gelecek

Akaryakıt fiyatlarında şu sıralar devam eden durağanlığın yaz mevsiminin başlaması ile birlikte stabil olmaktan çıkıp, artılına devam edeceği ön görülüyor. Brent Petrolde yaşanan artış, döviz kurunun oynaklığı, küresel olayların etkisi ile birlikte artış dalgasına dahil olan akaryakıt fiyatları ile alakalı ekonomistlerin tahminleri devam ediyor. Aracı ile yola çıkmadan güncel akaryakıt fiyatlarını gün gün takip eden sürücüye özel olarak bankalar tarafından kampanyalar sunulmaya devam ediyor. Bu kampanyalar özellikle de akaryakıt firmaları ile yapılan anlaşmalar kapsamında geri iade olarak sağlanırken, aynı akaryakıt istasyonundan bedava akaryakıt alımı olarak geri dönüyor.

Son aylarda Ziraat Bankası Bankkart tarafından sunulan ardı arkası kesilmeyen kampanyalara bir yenisi daha eklenirken, banka aynı şartlara iki akaryakıt firması ile eş zamanlı olarak başlattığı kampanyaları ile çok tercih ediliyor.

TLL

BANKKART AKARYAKIT KAMPANYASI

Bankkart, kullanıcılarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor, 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran 2024 tarihinde son bulacak olan kampanyada Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında yapılacak olan akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde büyük bir fırsat beklediği belirtilmiş bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak için tek seferde yapılacak oaln 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine özel olarak geri ödeme imkanı sunan banka, bu kapsamda 7 Temmuz’da 175 TL bedava akaryakıt yüklemesi yapılacağını belirtmiş bulunuyor.

Total Energies’te başlayan kampanyanın aynı şartları M-Oil firmasında da geçerli olacağı belirtilirken, 2 firmada yapılacak olan akaryakıt alımlarında toplam 350 YL geri ödeneceği belirtilmiş bulunuyor.

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuru yapılabilineceği de banka tarafından bildirildi. Totalenergies kampanyasına SMS ile 4757’ye TE2024 yazarak mesaj göndermek yeterli olurken, artı MOIL yazıp 4757'ye SMS gönderen de ikinci kampanyaya dahil olabiliyor.