DOLAR
34,27 -0,15%
EURO
37,07 0,17%
ALTIN
3.023,86 -0,46%
BITCOIN
2.307.298,41 1,32%

Cebinde Ziraat Bankası kartı olan yaşadı! Tek seferde 500 TL'lik para iadesi için hemen bunu yapın

Kasım ayında Ziraat Bankası, mevcut müşterilerine çevrimiçi harcamalarında ekstra para puan teşviki sunacak. Banka, kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 08.11.2023 11:43
Güncelleme Tarihi: 08.11.2023 11:43

Cebinde Ziraat Bankası kartı olan yaşadı! Tek seferde 500 TL'lik para iadesi için hemen bunu yapın

Hayatın giderek daha pahalı hale gelmesi, toplumun her kesiminden tepkilere neden olurken, hükümetin enflasyonla mücadele amacıyla attığı adımlar da sonunda olumlu sonuçlar vermeye başlıyor. Ticaret Bakanlığı'nın önleyici tedbirleri, araç fiyatlarında ciddi bir düşüş gözlemlememizi sağlarken, yetkililerin fiyat indirme çağrıları da büyük süpermarket zincirlerinde olumlu yanıt buldu.

Kur farklarına ve yüksek enflasyona dayalı olarak artan fiyatları kontrol altında tutmak amacıyla yeni önlemler üzerinde çalışılıyor. Bu süreçte bankaların sağladığı destekler, her zamankinden daha büyük bir öneme sahip. Bankalardan harcamalarına destek arayan tüketiciler, güncel kampanyaları yakından takip ediyorlar. Tüketicileri sevindiren son haber ise Ziraat Bankası tarafından geldi. Bankanın yeni düzenlediği kampanya yalnızca mevcut müşteriler için geçerli ve kampanya ayrıntıları paylaşıldı.
indirim

Ziraat Bankası Online Alışveriş Kampanyası

Her ay, kredi ve kredi kartı kampanyalarıyla gündeme gelen Ziraat Bankası, son olarak Kasım ayında özel olarak düzenlediği online alışveriş kampanyasıyla dikkatleri çekiyor. Bankkart kullanıcılarına e-ticaret harcamalarında para puan hediye edecek olan kamu bankası, kampanya detaylarını açıkladı.

Ziraat Bankası'nın web sitesinden edinilen bilgilere göre, 30 Kasım 2023 tarihine kadar Bankkart ile e-ticaret üye işyerlerinde yapılan bin TL ve üzeri her harcamaya 100 TL, toplamda ise 500 TL tutarında Bankkart Lira hediyesi verilecek.

Ziraat Bankası Online Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen online alışveriş kampanyasına, bankanın internet bankacılığı platformu veya Bankkart Mobil uygulaması üzerinden başvurulabilir. Her müşteri, kampanya kapsamında en fazla 500 TL tutarında Bankkart Lira hediyesi kazanabilir, ve müşterinin kullanmış olduğu kart sayısı önemli değildir.