DOLAR
34,25 -0,34%
EURO
37,81 0,31%
ALTIN
2.927,14 -0,47%
BITCOIN
2.099.312,69 -0,92%

Ziraat Bankası Ekim promosyonu kırdı geçti! 70.000 TL ceplere yakışacak

Çalışan emekli fark etmeksizin maaşların harcamalara yetmediği şu günlerde kendilerine sunulan karşılıksız ödeme fırsatlarını yakından takip ediyor.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 10:49
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 10:49

Ziraat Bankası Ekim promosyonu kırdı geçti! 70.000 TL ceplere yakışacak

Çalışan emekli fark etmeksizin maaşların harcamalara yetmediği şu günlerde kendilerine sunulan karşılıksız ödeme fırsatlarını yakından takip ediyor. Emekli maaş alacağı bankayı kendisi seçmesi akabinde bankanın sunduğu emekli promosyonu artı emekli kampanyalarından faydalanabiliyor. Emekli için maaş aralığına göre ödenen promosyonlar, EKim ve Temmuz aylarında revize edilip, maaş aralığı düzenlemesi yapılıyor. Emeklilerde durum bu iken gerek kamu gerekse de özel sektörde de çalışan promosyonu ödemeleri yapılabiliyor. Çalışılan yerin yetkilileri ile bankalar arasında düzenlenen maaş ihaleleri sonrasında promosyon  anlaşması yapılıyor. Ve yapılan anlaşmalarda en yüksek ödemeyi sunan banka kazanan olup, 3 sene boyunca maaş bankası olaya hak kazanıyor. Gün gün kamudan da promosyon anlaşması neticeleri duyuruluyor. 

MEM PROMOSYONLARI 

2023 senesi MEM promosyonlarında hayal kırıklığı ile geçmişti. Eğitim camiasına verilen promosyon tutarları, en düşük seviyede seyrederken, özellikle de 2024 yılına girilmesi ile birlikte tutarlarda kallavi artış yaşandı. Bu kapsamda sunulan promosyonlar rekorlar kırmaya başladı. En fazla 45 bin - 60 bin TL arasında değişkenlik gösteren MEM promosyonlarına geçtiğimiz gün yeni bir rekor eklendi. 

Ziraat Bankası Ekim promosyonu kırdı geçti! 70.000 TL ceplere yakışacak

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ PROMOSYONU 2024

Geçtiğimiz gün verilen karar doğrultusunda Ödemiş MEM yetkilileri fe bankalar arasında düzenlenen ihalede kazanan banka ülke genelinde de kazanan oldu. Rekor rakam 70.000 TL olarak açıklanırken, Türkiye'ye örnek olacak bir adım olarak yorumlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ziraat Bankası arasında imzalanan yeni sözleşmeyle öğretmenlere ödenecek promosyon tutarı, adeta dudak uçuklattı.  

ZİRAAT BANKASI PROMOSYONU

Emekliye maaş aralığına göre 12 bin liraya varan promosyon ödemesi yapan Ziraat Bankası, Ödemiş MEM ile yaptığı anlaşmada her çalışana 70.000 TL promosyon ödemesi yapacak. Bu anlaşma, Türkiye genelindeki öğretmenler için şimdiye kadar yapılmış en yüksek promosyon ödemesi olarak kayıtlara geçeceğe benziyor. 

Ekim ayının başında açıklanan Ödemiş MEM ile Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma akabinde, ay boyunca bir ok promosyon ihalesinin ülke genelinde düzenleneceği tahmin ediliyor. Düzenlendikçe açıklamalar da kamuoyuna sunuluyor.