DOLAR
34,22 0,01%
EURO
37,87 -0,04%
ALTIN
2.926,68 -0,06%
BITCOIN
2.069.043,98 0,78%

Adana'da Başhekim Yardımcısının Öldürülmesi Davası: Eski Eşi Yargılanıyor

Adana'da, Nizip Devlet Hastanesi'nin başhekim yardımcısı Feray Balkan'ın eski eşi tarafından öldürülmesi olayıyla ilgili yargı süreci başladı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 18:56
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 18:56

Adana'da Başhekim Yardımcısının Öldürülmesi Davası: Eski Eşi Yargılanıyor

Adana'da cinayet davası başladı

Adana'nın Çukurova ilçesinde, Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Feray Balkan'ın eski eşi tarafından öldürülmesi davası başladı. Tutuklanan sanık Seçkin E., duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Olayın geçmişi

Seçkin E, savunmasında Feray Balkan ile para harcaması yüzünden tartıştıklarını belirtti. Boşanmış olsalar da birlikte yaşamaya devam ettiklerini ifade eden sanık, olay günü Feray Balkan'ın ailesinin evine gittiğini söyleyerek, "Olay günü oğlumun istemiş olduğu keki vermek için oraya gittim. Feray bana, 'Parasız erkeğe adam mı denir, defol git buradan' dedi. Bu sırada üzerimdeki silahı çıkarttım ve gözlerimi kapatarak ateş ettim" dedi.

Tanık ifadeleri

Feray Balkan'ın ablası F.L., sanığın kendisini sürekli tehdit ettiğini anlatarak, "Kardeşim Feray, Seçkin'in yemek parasına yetişemediğini bize söylüyordu. Sanıktan şikayetçiyim" dedi. Cumhuriyet savcısı, sanığın tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme kararı

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve sanık ile maktul arasında geçen mesaj kayıtlarının çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Olayın detayları

Olay, 8 Mart'ta Güzelyalı Mahallesi'nde gerçekleşmişti. Feray Balkan, eski eşi Seçkin E. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetmiş, zanlı ertesi gün tutuklanmıştı.