DOLAR
34,24 -0,01%
EURO
37,61 0,03%
ALTIN
2.914,81 0,17%
BITCOIN
2.176.383,04 -1,55%

Afyonkarahisar'daki Trajik Kaza Sonrası Cenaze Töreni

Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden üç kişi, Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 14:42
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 14:42

Afyonkarahisar'daki Trajik Kaza Sonrası Cenaze Töreni

Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Son Yolculuklarına Uğurlandı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen, tırla otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren üç kişinin cenaze töreni, Eskişehir'de düzenlendi.

Cenazeler Zümrüt Camisi'nde Toplandı

Emirdağ'ın Salihler köyü yakınlarında gerçekleşen bu elim kazada kaybedilenler; sürücü Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt (84) olarak belirlendi. Cenazeleri, Eskişehir'deki 71 Evler Mahallesi'nde bulunan Zümrüt Camisi'ne getirildi.

Taziyeler Kabul Edildi

Cenaze öncesinde Gülüzar Belyurt'un eşi olan Adem Belyurt, taziyeleri kabul etti. Helallik alınmasının ardından, öğle namazının sona ermesinin ardından cenaze namazı kılındı.

Defin İşlemleri Asri Mezarlığı'nda Gerçekleştirildi

Nurcan Belyurt, Gülüzar Belyurt ve Fethi Belyurt'un cenazeleri, namazın ardından Eskişehir Asri Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, Belyurt ailesinin yakınları ile birlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve mahalle sakinleri katıldı.

Kazanın Detayları

Afyonkarahisar'da yaşanan bu trajik kaza, 56 yaşındaki H.A.'nın yönetimindeki 03 AAC 933 plakalı tırın, karşı yönden gelen Nurcan Belyurt'un kullandığı 26 PY 170 plakalı otomobille çarpışması sonucu gerçekleşti. Kaza yerinde hayatını kaybedenler arasında bulunan Fethi Belyurt'un da, otomobilde yolcu olarak yer aldığı belirlendi. Kazada ağır yaralanan Gülüzar Belyurt ve erkek kardeşi Lokman Belyurt (40), Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak Gülüzar Belyurt yaşam mücadelesini kaybetti.

Tır sürücüsü H.A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.