DOLAR
34,11 -0,32%
EURO
38,09 -0,11%
ALTIN
2.872,68 -1,63%
BITCOIN
2.135.725,97 0,74%

Anadolu Ajansı'nın Doha Büyükelçilik Ziyareti ve 'Kanıt' Belgeseli Gösterimi

Anadolu Ajansı, Gazze'deki savaş suçlarını anlatan 'Kanıt' belgeselinin Katar'daki gösterimi için Doha Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 20:16
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 22:28

Anadolu Ajansı'nın Doha Büyükelçilik Ziyareti ve 'Kanıt' Belgeseli Gösterimi

Anadolu Ajansı'ndan Doha Büyükelçiliği'ne Ziyaret

Türkiye'nin önemli haber ajanslarından biri olan Anadolu Ajansı, Katar'da gerçekleştirdiği etkinlikleri kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Özellikle İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını gözler önüne seren 'Kanıt' belgeselinin gösterimi için bölgedeki faaliyetlerine hız verdi.

'Kanıt' Belgeseli Gösterimi

Büyükelçilik nezdinde gerçekleştirilen bu ziyaret, Gazze'de yaşanan trajediyi ve savaşın getirdiği insanlık dramını vurgulamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Anadolu Ajansı yetkilileri, belgeselin gösterimi ile birlikte dünya kamuoyunun bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmasını hedefliyor.

Bu bağlamda, Anadolu Ajansı'nın Doha Büyükelçiliğiyle olan iş birliği, uluslararası etkinliklerin artması ve bilgilendirici içeriklerin daha geniş kitlelere ulaşması adına kritik bir rol oynayacak.

İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan "Kanıt" belgeselinin gösterimi için Katar'da...

İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan "Kanıt" belgeselinin gösterimi için Katar'da bulunan Anadolu Ajansı (AA) yöneticileri, Türkiye'nin Doha Büyükelçiliğini ziyaret etti. AA yöneticileri, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. Mustafa Göksu'ya (sol 9) belgesel ve AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türk Büyükelçiliği ziyaretine AA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Tosun Durmuş (sağ 7), AA Yayınlar ve Prodüksiyonlar Koordinatörü Oğuz Karakaş (sol 8), Kanıt belgeselinin yapımcısı ve AA Özel Prodüksiyonlar Direktörü Abdulkadir Karakelle, AA Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Erman Yüksel (sol 7), AA Stratejik İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Hazal Duran (sağ 6), AA Global Pazarlama ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Ahmet Furkan Şahin'in (sol 6) yanı sıra Katar Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve İletişim Direktörü İbrahim bin Sultan el-Haşimi (sol 4) de katıldı.