DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.134.378,66 0,15%

Avcılar'da Pikap Sürücüsü Araçlara Çarparak Kaçtı, Yakalandı

Avcılar'da pikap sürücüsü, yoldaki araçlara çarptıktan sonra kaçtı fakat polis tarafından yakalandı.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 17:42
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 17:42

Avcılar'da Pikap Sürücüsü Araçlara Çarparak Kaçtı, Yakalandı

Avcılar'da Pikap Sürücüsünün Kaotik Kaçışı

Avcılar'da, pikapla D-100 kara yolunda seyreden araçlara rastgele çarpan bir sürücü, olaydan sonra kaçarken yakalandı. Edinilen bilgilere göre, sürücü yan yolda ters yöne girerek, karşıdan gelen birçok araca çarptı. Bu durum, çevredeki vatandaşlar arasında kısa süreli bir panik yarattı.

Olay Sonrası Müdahale

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çarpışmalarda yaralanan üç kişi, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yakalama ve Hasar Bilgileri

Polis ekipleri, kaçan sürücüyü Bakırköy'de başarılı bir operasyonla yakaladı. Olayda, toplamda beş araç ve iki motosiklet hasar gördü. Olayın ardından bölgede oluşan yoğun trafik, hasar gören araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Tanıklardan Şaşırtıcı Açıklamalar

Olay anına tanık olan vatandaşlardan Ömer Faruk Çabuk, ”Arabamı sağa çektim, yol verdim. Arkasındaki araç da onu takip ediyordu. Araç benim önümde durdu, o sırada arkadaki araç da durarak saldırdılar. Ellerindeki sopalarla camlarını indirdiler.” ifadelerini kullandı.

Sürücünün Kaçışı ve Çalınan Araç

Emniyet güçlerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, yabancı uyruklu sürücü N.D.'nin (36) pikabı, Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki bir bayiden çaldığı belirlendi. Polisin konuya ilişkin soruşturması devam ediyor.