DOLAR
34,2 0,01%
EURO
37,82 0,16%
ALTIN
2.924,37 0,08%
BITCOIN
2.065.961,83 0,69%

Bahçeli'den Yeni Yasama Yılı Mesajları

MHP Lideri Bahçeli, yeni yasama yılının açılışında önemli açıklamalarda bulundu ve barış çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 21:30
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 21:30

Bahçeli'den Yeni Yasama Yılı Mesajları

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Barış Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılı resepsiyonunda önemli açıklamalarda bulundu. Medya mensuplarına verdiği demeçlerde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile tokalaşmasının anlamına dair yorumlarını paylaştı.

Yeni Bir Dönem Başlıyor

Bahçeli, iki muhalefet lideriyle el sıkışmasının ardından "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." ifadelerini kullanarak, ulusal birliğin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek

Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’e yönelik uyarılarına dair sorusuna Bahçeli, "Erdoğan, muhtemel gelişmelerle ilgili kararlı bir tutum sergiliyor ve bunu Türk milletine de iletiyor." yanıtını verdi.

Tartışmalar ve İletişim

Diğer bir soru üzerine Bahçeli, Özür Özel’e yönlendirilmiş sert eleştirilerine karşılık el sıkışmanın bir değerlendirme biçimi olduğunu belirtti. Ayrıca DEM Partisi ile teması olduğunu ve başsağlığı dileklerini ilettiğini de dile getirdi.

İran'ın Saldırısı ve Anayasa Tartışmaları

İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısı ile ilgili görüşlerini paylaşan Bahçeli, "İran, uzun zamandır eyleme geçmeyi düşünüyordu, bugün bunu gerçekleştirdi." derken, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Anayasa’ya dair tartışmalarının bittiğini vurguladı: "Onlara sorun, bizim için değişen bir şey yok." şeklinde konuştu.

Milli Sporcularla Buluştu

Resepsiyonda Bahçeli, milli paralimpik sporcuları ile bir araya geldi ve onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.