DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.141.501,74 0,51%

Cevdet Yılmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cevdet Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında bağımsızlık mücadelesinin önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 10:12
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 10:12

Cevdet Yılmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü vesilesiyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında; "Büyük Taarruz ve zafer, emperyalist güçlere karşı onurlu bir mücadele olarak mazlum milletlere umut vermiştir. Kurtuluş Savaşımızı taçlandıran bu dönüm noktası, Cumhuriyetimizin kurulmasına giden yolu açmıştır." ifadelerine yer verdi.

Zafer Haftası’nın Önemi

Yılmaz, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile sonlanan Zafer Haftası'nın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu vurguladı. Türk ordusunun geçmişte Malazgirt, Otlukbeli, Mercidabık ve Mohaç zaferleri ile ulusal mücadelesini güçlendirdiğinin altını çizen Yılmaz, 30 Ağustos'ta bu büyük zaferlere bir yenisinin daha eklendiğini belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Ordumuz

Cevdet Yılmaz, İstiklal Harbi'nin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclis'in değerli üyelerini ve kahraman Türk askerlerini rahmetle andığını söyledi. Yılmaz, "İstiklal ve istikbal mücadelesinin sona ermediğini, büyük ve güçlü Türkiye yolunda engelleri aşmak için kararlılıkla ilerleyeceğimizi" ifade etti.

Türkiye Yüzyılı Vizyonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ulusun birlik ve beraberliği ile Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçeğe dönüştürme hedefinde emin adımlarla ilerleyeceklerini vurgulayan Yılmaz, Türkiye'yi daha güçlü ve müreffeh bir ülke haline getirmek için durmadan çalışacaklarını belirtti. Son olarak, Rabb'im aziz milletimizin yolunu açık etsin, Zafer Haftamız ve 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.