DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.245.539,64 -0,14%

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreninde Önemli Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hava Harp Okulu mezuniyetinde gençlere ve ailelerine önemli mesajlar verdi.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 19:16
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 19:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreninde Önemli Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu'nda düzenlenen Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Törende 14'ü misafir ülkelerden olmak üzere toplam 198 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Ahlat'taki Birliktelik Vurgusu

Erdoğan, konuşmasında Ahlat'ta gençlerle bir araya gelerek önemli bir birliktelik mesajı verdiklerini belirtti. "Anadolu'nun tapu senedi olan Ahlat’ta devlet-millet bir olduğumuzu, teröre ve bölücü emellere karşı tek yürek, tek bilek olduğumuzu ortaya koyduk." dedi.

Başarıların Paylaşımı

Harp Okulları mezuniyet törenlerinde kız öğrencilerin birincilik elde etmesini büyük bir şeref olarak nitelendiren Erdoğan, "Demek ki kızlarımız sadece eğitimde değil, asker olarak da başarılı olabiliyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Zafer Bayramı Coşkusu

Cumhurbaşkanı, Zafer Bayramı'nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde coşkuyla kutladıklarını hatırlatarak, mezun teğmenlere başarılar diledi. Ayrıca, aileleri ve komutanları da tebrik etti. "Hudutsuz göklerin pervasız kartallarına görev yerlerinde Rabbimden üstün başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Törenin sonunda, teğmenlerin ailelerinin, komutanlarının ve hocalarının da başarılarına katkıları için teşekkür eden Erdoğan, gelecekteki görevlerinde başarılar diledi.