DOLAR
34,22 -0,04%
EURO
37,82 0,25%
ALTIN
2.911,98 0,5%
BITCOIN
2.104.046,72 -1,07%

Devlet Bahçeli'den Kritik Açıklamalar: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 12:44
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 12:44

Devlet Bahçeli'den Kritik Açıklamalar: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Devlet Bahçeli'den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Sakın ola Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ilkeleri ve kuruluş iradesi üzerinde tahribat ve oynamalara heves edilmesin," dedi.

Milletvekillerine Başarı Diledi

Bahçeli, 28. Dönem 3. Yasama Yılı için tüm siyasi parti gruplarına ve milletvekillerine başarılar dileyerek, bu dönemin ülke ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

Tarihi Miras Vurgusu

İlk Meclisin fedakar milletvekillerinin bağımsızlık için cesaretle bir arada olduklarını hatırlatan Bahçeli, mevcut milletvekillerinin de bu tarihi mirasa bağlı kalmasının vatan borcu olduğuna dikkat çekti.

Türk Milletinin Birliği

"Başka Türkiye yoktur," diyen Bahçeli, Türk milletinin büyük ve güçlü bir aile olduğunu ifade ederek, "Bu aile, kuruyan kalplere ve vicdanlara karşı en güvenilir sığınağımızdır," şeklinde konuştu.

Küresel Tehditler ve Direnç

Konuşmasında, "Ölümüz şehit, dirimiz yiğit, karşımızdakiler müfrit, direncimiz ve dirayetimiz müthiştir," diyen Bahçeli, küresel tehditlere karşı mevcut milli ve manevi değerlerin korunmasının önemine değindi.

Küresel Projelere Karşı Duruş

Bahçeli, "Küresel projelere boyun eğmeyeceğiz. Türkiye'mize sahip çıkacağız," diyerek partisi Cumhur İttifakı ve Türk milletinin geleceği için kararlılık sözü verdi.

Bahçeli son olarak, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nda yeni bir mucizenin imzacısı olacaklarına inandığını belirtti.