DOLAR
34,14 0,22%
EURO
37,81 0,15%
ALTIN
2.915,68 0,32%
BITCOIN
2.061.913,89 0,89%

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreninin ardından ebediyete intikal etti.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 15:54
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 15:54

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun Cenaze Töreni

İstanbul'da hayata gözlerini yuman ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, Şişli'de gerçekleştirilen cenaze merasiminin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 85 yaşında, Beşiktaş'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Cıvaoğlu için Teşvikiye Camisi'nde öğle namazının ardından tören düzenlendi.

Törene Katılan Önemli İsimler

Cenaze törenine İstanbul Valisi Davut Gül, eski başbakan Tansu Çiller ve siyaset, spor, sanat ve medya alanından pek çok önemli isim katılarak Cıvaoğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Canan Cıvaoğlu'nun Duygusal Açıklamaları

Cıvaoğlu'nun eşi Canan Cıvaoğlu, 55 yıllık birlikteliklerinin ardından eşini kaybetmenin kendisinde büyük bir boşluk oluşturduğunu ifade etti. Eşinin birçok vasiyeti bulunduğunu belirten Canan Cıvaoğlu, "Çok şey söyledi, fakat aklımda en çok kalan mezarlığına kokulu yasemin istemesiydi." diye konuştu.

Aydın Doğan'dan Anlamlı Veda

İş adamı Aydın Doğan, Güneri Cıvaoğlu ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirterek, "Değerli bir arkadaşımızdı. Ayrıca bir dostluğumuz da vardı. Son günlere kadar hep beraberdik, beraber oturduk, beraber kalktık. Nasip bu kadarmış. O da zaten çok uzamayacağını biliyordu." dedi.

Cıvaoğlu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda Defnedildi

Cıvaoğlu'nun cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gazeteci dostları ve sevenleri, onun anısını yaşatmak için bu özel günde bir araya geldi.