DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.122.949,81 -0,45%

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'daki Yaralı Polisi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'da yaralanan polis memuru Köş'ü hastanede ziyaret ederek moral verdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 11:56
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 12:13

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tuzla'daki Yaralı Polisi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Polis Memuru Köş'e Destek Ziyareti

İstanbul'un Tuzla ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon sırasında yaralanan polis memuru Adem Köş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından hastanede ziyaret edildi.

Operasyon Sonrası Durum Değerlendirmesi

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 3 Ekim Perşembe günü Tuzla'da yaşanan olayda Köş'ün açılan ateş sonucu ağır yaralandığını hatırlattı. Bakan, ziyaretin detaylarını şu şekilde açıkladı:

"Çok şükür doktorları durumunun iyiye gittiğini, bir müddet daha yoğun bakım ünitesinde kalacağını, planladıkları bir operasyon olmadığını söylediler. Rabb'im Ademimizi evladına, eşine, ailesine ve vatanımıza bağışladı. Kahraman mesai arkadaşıma acil şifalar diliyorum. Gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Yerlikaya, Köş'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek moral vermesi, toplumda büyük bir takdirle karşılandı. Polis memuru Adem Köş’ün bir an önce sağlığına kavuşması için dualar ediliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Tuzla ilçesinde düzenlenen operasyonda yaralanan polis...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Tuzla ilçesinde düzenlenen operasyonda yaralanan polis memuru Adem Köş'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.