DOLAR
34,22 -0,05%
EURO
37,93 -0,04%
ALTIN
2.919,47 0,25%
BITCOIN
2.097.047,27 -0,73%

Kara Yollarındaki Güncel Durum Raporu

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşımda değişiklikler ve dikkat edilmesi gereken noktalar.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 08:55
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 08:55

Kara Yollarındaki Güncel Durum Raporu

Kara Yollarında Trafik Durumu

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları büyük önem taşıyor.

Hasdal-Tayakadın Yolu Gelişmeleri

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre, Hasdal-Tayakadın yolunun Subaşı-Yassıören kavşakları arasındaki 0-13. kilometrelerdeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yalnızca bir yönden gidiş ve dönüş şeklinde sürdürülmektedir.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale Otoyolu Durumu

Proje kapsamında Malkara-Çanakkale Otoyolu ile 1915 Çanakkale Köprüsü çevresindeki bakım çalışmaları nedeniyle, Gelibolu Güney-Lapseki kavşaklarındaki sağ şeritler kapatılmıştır; trafik diğer şeritlerden yönlendirilmektedir.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nda Ulaşım Düzenlemeleri

İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinde Güzelbahçe Gişeleri bölgesinde Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları dolayısıyla ulaşıma gidiş-dönüş düzenlemesi yapılmaktadır.

Anadolu Otoyolu Üstyapı Onarımı

Düzce-Kaynaşlı Kavşağı 14-18. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları yürütülmektedir. Bu sebeple otoyolun Ankara yönü geçici olarak trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer yönden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

TAG Otoyolu'nda Bant Aktarımı

Gaziantep Batı-Narlı kavşakları arasındaki 1-5 kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikametinde bant aktarımı yapılmakta ve bu bölgede kontrollü geçiş sağlanmaktadır.

Antalya-Isparta Yolundaki Çalışmalar

Antalya-Isparta yolunun 24-25. kilometrelerinde Kazak-1 ve 2 tünellerinde 09.00-17.00 saatleri arasında aydınlatma çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Hopa-Borçka-Artvin Yolundaki Drenaj Çalışmaları

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerinde drenaj sistemleri bakım ve onarım işlemleri nedeniyle 4 Ekim tarihine kadar 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecektir.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolunda Asfalt Yenileme

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 22-24. kilometreleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa yönünde iki yönlü ulaşım devam etmektedir.

Beşirli-Uğurlu Yolundaki Elektrik Sistemleri Bakımı

Beşirli Tüneli'ninde her iki istikametindeki tüplerinde elektrik ve elektronik sistemleri bakım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Ereğli-Devrek Yolunda Sathi Kaplama Çalışmaları

Ereğli-Devrek yolunun 0-12. kilometreleri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları yürütülmekte olup ulaşım kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmektedir.