DOLAR
34,15 -0,05%
EURO
37,94 -0,03%
ALTIN
2.883,58 0,01%
BITCOIN
2.164.772,63 -0,01%

Kara Yollarındaki Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara yollarında devam eden bakım ve onarım çalışmaları trafiği etkiliyor. İlgili güzergahlarda dikkatli olunması öneriliyor.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 08:41
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 08:41

Kara Yollarındaki Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara Yollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları

Kara yollarında yürütülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerden dikkatli olmaları isteniyor. Trafik işaretleri ve işaretçilerine uyulması büyük önem taşıyor.

TEM Otoyolu Üstyapı Yenileme Çalışmaları

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştirilmekte. Bu nedenle, İstanbul istikameti kesimlere ayrılarak trafiğe kapatılmıştır, ulaşım diğer yönlerden sağlanmaktadır.

Anadolu Otoyolu Üst Yapı Çalışmaları

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı arasında (Bolu Dağı Tüneli dahil 23. kilometrede), Ankara-İstanbul güzergahında tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle otoyol trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, Abant kavşağından D-100 Devlet Yolu'na yönlendirilmektedir.

TAG Otoyolu Üstyapı Çalışmaları

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları arasında 14-16. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmakta, bu nedenle ulaşım Osmaniye yönünden iki yönlü devam etmektedir.

İzmir-Çeşme Yolu Çalışmaları

İzmir-Çeşme yolunun 55. kilometresinde menfez yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı Yolundaki Çalışmalar

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışmaları sebebiyle 4 Eylül'e kadar 10.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.

Yozgat-Yerköy Yolundaki Yenileme Çalışmaları

Yozgat-Yerköy yolunun 38-40. kilometrelerinde yol yapım çalışması sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülmektedir.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolunda Asfalt Yenileme

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 22-24. kilometrelerinde sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, İnegöl-Bursa yönünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Pirahmet Tüneli Aydınlatma Çalışmaları

Pirahmet ayrımı-Köse-Kelkit yolunun 5-6. kilometrelerindeki Pirahmet Tüneli'nde yol aydınlatma çalışmaları dolayısıyla 31 Ağustos'a kadar 07.00-19.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak devam edecektir.

Erzurum Kuzey Çevre Yolu Çalışmaları

Erzurum Kuzey Çevre yolunun 33-34. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sadece tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Darende-Malatya Yolu Çalışmaları

Darende-Malatya yolunun 40-43. kilometrelerinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülmektedir.