DOLAR
34,25 -0,02%
EURO
37,57 0,16%
ALTIN
2.912,7 0,24%
BITCOIN
2.175.404,15 -1,49%

Karayollarında Güncel Durum Bilgisi

Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor, sürücüler dikkatli olmalı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 08:17
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 08:17

Karayollarında Güncel Durum Bilgisi

Kara yollarında onarımlar sürüyor

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları süregeldiği için sürücülerin bu bölümlerde daha dikkatli olması, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uyması önem taşıyor.

Güncel Çalışmalar

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Saray-Çorlu kavşakları arasında (125-130. kilometreler) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, İstanbul yönünden gidiş-geliş şeklinde sağlanıyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nda, Otogar Kavşağı 2-6. kilometrelerinde, orta refüjdeki aydınlatma direklerinin demontaj ve montaj çalışmaları nedeniyle 23.00-05.00 saatlerinde sol ve orta şeritler trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım sağ şeritlerden gerçekleştirilmektedir.

Anadolu Otoyolu'ndaki Düzce-Kaynaşlı Kavşağı arasında (14-18. kilometreler) yapılan üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, otoyolun Ankara istikametindeki ulaşım trafiğe kapatılarak, diğer istikamette çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Toprakkale-İskenderun Otoyolu'nda, Serbest Bölge-Gözeneler kavşakları arasında (0-6. kilometreler) üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Adana istikametinde trafik durdurulmuş, ulaşım Hatay yönünden kontrollü olarak devam etmektedir.

Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki Kırşehir bağlantı yolundaki çalışmalar nedeniyle, Ankara ve Niğde istikametlerinde ulaşım kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Trabzon-Maçka yolunun 23. kilometresindeki Yeni Maçka Tüneli'nin Trabzon-Maçka yönündeki tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapılmakta olup, sürücüler servis yoluna yönlendirilmiştir.

Samsun-Ankara yolunun 22-25. kilometreleri (Havza Tüneli) bakım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü şekilde devam etmektedir.

Burdur-Antalya yolunun 17-18. kilometrelerindeki genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiği hatırlatılmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 22-24. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları yapılmakta olup, ulaşım İnegöl-Bursa yönünde iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.

Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16. kilometrelerinde kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmında iki yönlü olarak sürdürülmektedir.