DOLAR
34,23 -0,31%
EURO
37,8 0,29%
ALTIN
2.925,34 -0,41%
BITCOIN
2.084.427,27 -0,25%

Kastamonu'da Operasyon: Üç Kişi Tutuklandı

Kastamonu'da düzenlenen operasyonda firmanın zarara uğratıldığı iddiasıyla üç kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 21:43
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 22:04

Kastamonu'da Operasyon: Üç Kişi Tutuklandı

Kastamonu'da Firma Soruşturması

Kastamonu merkezli olarak gerçekleştirilen operasyon, 5 ilde etkisini gösterdi. Yürütülen soruşturmada, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla toplamda 9 kişi gözaltına alındı. Bu şahıslar, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Tutuklanan Şahıslar

Adliyeye çıkarılan şüphelilerden E.K, İ.Ö ve M.U tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 4 zanlı adli kontrol şartıyla tahliye oldu.

İddialar ve Suçlamalar

Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmanın, 100 milyon liradan fazla zarara uğratıldığı öne sürülüyor. Gözaltına alınan zanlılar hakkında "hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma", "belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamaları yöneltiliyor. Yapılan eş zamanlı operasyonda, Kastamonu ile birlikte İstanbul, Antalya, Afyonkarahisar ve Kocaeli'deki bazı firmalara yönelik baskınlar gerçekleştirildi.

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla...

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, bir firmayı zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K, İ.Ö. ve M.U. tutuklandı, 2 kişi savcılık ifadesinin ardından, 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.