DOLAR
34,22 -0,03%
EURO
37,84 0,2%
ALTIN
2.926,51 0%
BITCOIN
2.098.407,53 -0,81%

Kırklareli'nde KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları

Kırklareli'nde KGYS kameraları, trafik kazalarını anbean görüntüledi. Kazaların detayları ve konumları haberimizde.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 11:09
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 11:09

Kırklareli'nde KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları

Kırklareli'nde KGYS ile Kaydedilen Trafik Kazaları

Kırklareli'nde, şehir genelindeki bazı trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından görüntülendi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan bu görüntüler, kazaların meydana geldiği anları gözler önüne seriyor.

İlk Kaza: Hafif Ticari Araç ve Beton Duvar Çarpışması

Görüntülerde, İstanbul kara yolundan kent merkezine doğru seyreden hafif ticari aracın, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki beton duvara çarptığı an kaydedildi.

İkinci Kaza: Otomobilin Devrilmesi

Karacaibrahim Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Karagöz kavşağında, bir otomobilin yola çıkması sonucunda başka bir otomobille çarpıştığı ve devrildiği anlar da kameraya yansıdı.

Üçüncü Kaza: Refüje Çarpan Otomobil

İstasyon Mahallesi'nde, Ordinaryüs Profesör Mahzar Osman Usman Bulvarı'ndaki bir diğer kazada, seyir halindeki bir otomobilin Edirne kavşağında refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptığı görülüyor.

Lüleburgaz'daki Motosiklet Kazaları

Lüleburgaz ilçesinde ise iki ayrı kazada, yola çıkan otomobillerin motosikletlerle çarpıştığı momentler KGYS kameralarında yer aldı.

Bu kazaların kaydedilmesi, trafik güvenliğinin artırılması ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini hatırlatıyor.