DOLAR
34,25 -0,04%
EURO
37,64 -0,02%
ALTIN
2.902,05 0,28%
BITCOIN
2.145.294,72 0,63%

Recai Kutan'a Başsağlığı Mesajları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Saadet Partisi'nin kurucu genel başkanı Recai Kutan için başsağlığı diledi.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 14:38

Recai Kutan'a Başsağlığı Mesajları

Recai Kutan İçin Taziye Mesajları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, 94 yaşında vefat eden Saadet Partisi'nin kurucu lideri Recai Kutan için başsağlığı mesajları yayımladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden Kutan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Tunç, "Kutan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da Kutan'ın kaybını derin bir üzüntü ile karşıladığını belirterek, ailesine sabır dileğinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Milli Görüş Hareketi'nin önemli bir ismi olan M. Recai Kutan Beyefendi'nin vefat haberini almanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da, "Ülkemiz siyasetinin önemli bir simgesi olan Recai Kutan'ının vefatını hüzünle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim." şeklinde bir mesaj yayınladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ömrünü ülkemizin kalkınmasına adamış, Türk siyasi hayatına değerler katmış olan Recai Kutan büyüğümüze Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim." sözlerine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, Kutan'a Allah'tan rahmet dileyerek, "Ülkemize ve milletimize uzun yıllar hizmet eden değerli büyüğümüzün başı sağ olsun. Mekanı cennet, makamı ali olsun." şeklinde ifadeler kullandı.