DOLAR
34,25 0,04%
EURO
37,57 -0,07%
ALTIN
2.886,95 -0,09%
BITCOIN
2.135.989,23 -0,04%

Selçuk Bayraktar'a Gençlerden Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Selçuk Bayraktar'ın doğum günü, T3 Vakfı'nın genç gönüllerinin hazırladığı özel bir kliple kutlandı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 11:30
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 11:30

Selçuk Bayraktar'a Gençlerden Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Selçuk Bayraktar'ın Özel Günü

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, doğum gününde gençlerin hazırladığı sürpriz video kliple kutlama aldı.

Gençlerden Duygusal Mesajlar

T3 Vakfı sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda, genç gönüllüler tarafından yazılan mesajlar yer aldı. "İyi ki doğdun Selçuk abi. Seninle aynı takımda olmaktan gurur duyuyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi yolunda nice sağlıklı ve mutlu senelere" ifadeleri paylaşıldı.

Aileden Duygusal Destek

Selçuk Bayraktar'ın annesi Canan Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar da videoda yer aldılar. Bayraktar, annesi tarafından "Güzel, yakışıklı, tatlı dilli, başarılı oğlum benim. Yeni yaşın hayırlı olsun" sözleriyle anıldı. Eşi ise, "Gençlerin Selçuk abisi, seninle yoldaş olmak çok güzel. İyi ki doğdun, iyi ki varsın" şeklinde duygularını ifade etti.

Müzik ve Kutlama Atmosferi

Videoda, Grup Gündoğarken'in "Sen benim şarkılarımsın" adlı parçası, TEKNOFEST vurgusuyla yeniden yorumlandı. Şarkıda, "Geçmiş değil bugün gibi, bekliyoruz hala seni. Ön koltuk boş Selçuk abi" sözleri dikkat çekti.

Bayraktar Ailesinden Bir Doğum Günü Daha

Selçuk Bayraktar'ın ağabeyi ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da bir önceki gün, TEKNOFEST Dron Yarış Alanı'nda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından kutlandı. Bakan Kacır, Haluk Bayraktar için, "Gökyüzüne imzanızı atacağınız nice yıllar diliyorum" dedi.