DOLAR
34,25 -0,03%
EURO
37,61 0,04%
ALTIN
2.925,13 -0,19%
BITCOIN
2.158.058,68 -0,68%

Sporsever Kadınlar, Patili Dostlarıyla Pilates Etkinliği Düzenledi

Kadınlar, köpekleriyle birlikte pilates yaparak ruh terapisi alanında farkındalık oluşturdu.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 11:03
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 11:03

Sporsever Kadınlar, Patili Dostlarıyla Pilates Etkinliği Düzenledi

Patili Dostlarla Pilates Etkinliği

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi, ''Ruh Terapisi'' adı altında sporsever kadınları ve onların sevimli köpeklerini bir araya getirdi.

Köpeklerle Pilates: Pozitif Enerji

Engelli köpeklerin de katıldığı etkinlikte, spor sever kadınlar matlarını çimlere serip, eğitmen eşliğinde pilates yaptı. Topun üzerine çıkan köpekler ve sahiplerinin keyifli anları, etkinliğin neşesini artırdı. “Hareket ve Sosyalleşme”

Köpeklerin pilates sırasında sahipleriyle etkileşimde bulunması, hem hayvanların hem de insanların sosyalleşmesine olanak sağladı. Pilatesten hoşlanmayan bazı köpeklerin kaçma anları ise renkli görüntüler oluşturdu.

Eğitmen Fırtınası

Pilates eğitmeni Tuğçe Dökmeci, köpeklerin katılımıyla yapılan etkinliğin, insanların denge yeteneklerini artırdığını belirterek, "Köpeklerle yapılan pilates, insanlara ve hayvanlara pozitif etkiler sağlıyor" dedi.

Projenin Amacı

Veteriner teknikeri ve fizyoterapist Yağmur Denli, bu etkinlik ile insanların ve hayvanların enerjilerinin birleştiğini vurgulayarak, projenin gelirinin sahipsiz ve engelli hayvanların tedavisine gideceğini kaydetti.

Sonsuz Dostluk

Bu tür projelerin devam edeceğini belirten Denli, etkinliğin sosyal sorumluluk bilinciyle sürdürüleceğini ifade etti. Katılımcılar, pilates yaparken evcil dostlarıyla oluşturulan bağın, ruh sağlıkları üzerine olumlu etkiler yarattığını belirtti.