Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Erzurum'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) programları çerçevesinde Erzurum'a geldi. Bakan Bolat, program kapsamında ilk olarak Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti.
Vali Mustafa Çiftçi ile Görüşme
Bakan Bolat, burada Vali Mustafa Çiftçi ile bir süre görüşerek, kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediyesine geçerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya geldi.
Yatırım Projelerinin İncelenmesi
Erzurum’a yapılacak olan yatırım projelerini inceleyen Bolat, şehrin gelişimi için kritik adımlar atıldığını vurguladı.
AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti
Son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bolat, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve partililerle bir araya gelerek, ileriye dönük stratejiler üzerine sohbet etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Erzurum'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Bolat, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları hakkında bilgi aldı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Erzurum'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Bolat, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları hakkında bilgi aldı.