DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.126.951,48 -0,64%

Tokat'ta Sahte Altın Satışı Olayı: İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat’ta kuyumculara sahte altın satan iki kişi tutuklandı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 30.09.2024 19:10
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 19:17

Tokat'ta Sahte Altın Satışı Olayı: İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat’ta Sahte Altın Olayı!

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan ve başka bir kuyumcuya satış girişiminde bulunan 2 yabancı uyruklu kişi tutuklandı.

Olayın Detayları

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bazı şüphelilerin kuyumculara sahte altın satarak haksız kazanç elde etme girişiminde bulunduğu bilgisini aldı.

Yapılan çalışmalarda, yabancı uyruklu 32 yaşındaki S.Q. ve aynı yaştaki F.Y. adlı kadının, kent merkezindeki bir kuyumcuya sahte bilezik sattığı ve diğer bir kuyumcuya ise satma çabasında bulundukları tespit edildi.

Gözaltı ve Ele Geçirilen Kanıtlar

Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve araçlarında gerçekleştirilen aramalarda toplamda 34 adet sahte bilezik ele geçirildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Bu olay, kuyumculuk sektöründe dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i...

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i kadın 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 34 sahte bilezik ele geçirildi.