DOLAR
34,1 0,39%
EURO
37,71 0,34%
ALTIN
2.914,48 0,36%
BITCOIN
2.077.198,98 0,04%

Tuzla'da Polise Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, 1 Ölü

Tuzla'da düzenlenen operasyonda polise açılan ateş sonucu bir polis yaralandı, bir zanlı öldürüldü.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 20:56
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 20:56

Tuzla'da Polise Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, 1 Ölü

Tuzla'da Polise Yönelik Şiddet Olayı

Tuzla'da düzenlenen bir operasyon sırasında, polis ekiplerine yönelik silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda bir polis memuru yaralanırken, bir zanlı da olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçundan aranan E.E.'nin adresine operasyon düzenlemek için Tepeören Villaları'na gitti. Ekiplerin adrese girmesiyle birlikte, içeriden silah sesleri yükseldi ve bu sırada bir polis memuru ağır yaralandı.

Yaralı Polis Hastaneye Kaldırıldı

Yaralı polis memuru, hemen Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı polisin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Gözaltılar ve Olay Yeri İnceleme

Operasyon sırasında, iki şüpheli gözaltına alınırken, E.E. isimli zanlı polisin ateşine karşılık vererek vuruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası, bölgeye yoğun güvenlik önlemleri alındı ve olay yeri inceleme çalışmaları sürdürülüyor.

Zanlıların Suç Kayıtları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hayatını kaybeden E.E.'nin "kasten öldürme" gibi ciddi suçlardan toplam 10 aranma kaydının bulunduğu belirtildi. Diğer gözaltına alınan F.İ. dolandırıcılık suçundan, Ç.G. ise ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili suçlardan arandığı ifade edildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Operasyon sırasında ayrıca, adreste yapılan aramalarda bir otomatik tabanca, iki adet 9 mm çapında tabanca, çok sayıda fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tüm detaylar için olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirilmektedir.