DOLAR
34,06 -0,24%
EURO
38,02 0,04%
ALTIN
2.835,12 -0,29%
BITCOIN
2.138.760,8 0,47%

Çağla Şıkel'den kötü haber: Programı yayınlanmamıştı

Çağla Şıkel'in programı neden yayımlanmıyor? Instagram üzerinden kötü haberi duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yayın Tarihi: 24.10.2023 23:06
Güncelleme Tarihi: 24.10.2023 23:06

Çağla Şıkel'den kötü haber: Programı yayınlanmamıştı

Ünlü televizyon sunucusu Çağla Şıkel, son günlerde sağlık sorunlarıyla gündemde. Çağla Şıkel'in sabah kuşağı programı ekranda yer almadığı için hayranları tarafından merak ediliyordu. Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu merakları giderdi.

Çağla Şıkel, hafta sonu geçirdiği besin zehirlenmesi sonucu sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Bu nedenle programının yayınlanamadığını ve tedavi altında olduğunu açıkladı. Şıkel, hala tam anlamıyla sağlığına kavuşmadığını ve tedavi sürecinin devam ettiğini ifade etti. Tedavinin bir parçası olarak CRP (C-reaktif protein) düzeyinin tam olarak istenilen seviyeye inmediğini de paylaştı.

çağla şıkelin progtamı neden yok

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yayın olmadığı için çok soran oluyor... Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum. Hepinize sarılıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere. Ama beni merak etmeyin, bakın Tarçın beni gözünün önünden ayırmıyor." ifadelerine yer verdi.

Çağla Şıkel'in sağlık durumu takipçileri tarafından endişeyle karşılandı, ancak Şıkel'in pozitif tutumu ve destekleyici sözleri, hayranlarını rahatlattı. Ünlü sunucunun ne zaman televizyon ekranlarına döneceği merak konusu olmaya devam ediyor. Şıkel'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sağlığına kavuşmasını diliyoruz.