DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.155.136,19 -0,61%

Show TV’nin Sevilen Dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı: Sıla Türkoğlu Kimdir?

Sıla Türkoğlu, 1999 doğumlu İzmirli bir oyuncu. 2018’de Ağlama Anne dizisiyle oyunculuğa başladı. Emanet dizisinde Seher karakteriyle büyük beğeni topladı. Şimdi Show TV’de Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandırıyor.

Yayın Tarihi: 23.11.2023 14:47
Güncelleme Tarihi: 23.11.2023 14:47

Show TV’nin Sevilen Dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı: Sıla Türkoğlu Kimdir?

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu Kimdir?

Kızılcık Şerbeti, Show TV’de yayınlanan ve izleyicilerden büyük ilgi gören bir dizi. Dizinin başrollerinden biri olan Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu ise son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. Peki, Sıla Türkoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı? İşte, merak edilenler...

Sıla Türkoğlu’nun Hayatı

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde doğdu. İzmirli genç oyuncu, Bornova’da Hatice Güzelcan Anadolu Lisesinden mezun oldu. Üniversite eğitimi henüz görmeyen Sıla Türkoğlu, liseyi bitirdikten sonra hayali olan oyunculuğa başladı.

Sıla Türkoğlu’nun Oyunculuk Kariyeri

Sıla Türkoğlu, oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. Bu dizide Alev karakterini canlandıran Türkoğlu, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. 2019’da, Yemin dizisinde Suna karakterini, 7 Eylül 2020’de Kanal 7’de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Emanet dizisi, Türkoğlu’nun en çok tanındığı ve sevildiği proje oldu. Türkoğlu, dizide Fatih karakteriyle başrolü paylaştığı Halil İbrahim Ceyhan ile uyumlu performansıyla izleyicilerden tam not aldı. 4 Temmuz 2022’de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrılan Türkoğlu, yeni bir dizi projesiyle ekranlara döndü.

Sıla Türkoğlu’nun Yeni Dizisi: Kızılcık Şerbeti

Sıla Türkoğlu, şimdilerde Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandırıyor. Dizinin konusu şöyle: Doğa, annesi gibi idealist ve çalışkandır. Annesinin müdür olduğu okuldan birincilikle mezun olmuş, dişçilik fakültesini tam burslu kazanmıştır. Annesinden herkes gibi o da çekinir. Annesi onun için çok kıymetlidir, onun üzülmesine asla razı olmadığından Fatih’le birlikteliğini önceleri gizler. Ama Fatih’e olan aşkı o kadar ağır basar ki, annesinin ne diyeceğini umursamadan onunla evlenir.

Show TV’nin Sevilen Dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı: Sıla Türkoğlu Kimdir?


Kızılcık Şerbeti dizisi, Sıla Türkoğlu’nun oyunculuk yeteneğini bir kez daha gösterdiği bir proje. Türkoğlu, dizide Doğa’nın yaşadığı zorlukları, aşkını, mutluluğunu ve hüznünü başarıyla yansıtıyor. Türkoğlu, dizideki rol arkadaşları Doğukan Güngör, Sıla Çetindağ, Burak Tamdoğan, Özlem Başkaya, Ayşegül Günay, Hakan Kırvavaç ve diğerleriyle de uyum içinde çalışıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi, her hafta Show TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Sıla Türkoğlu’nun Sosyal Medya Hesapları

Sıla Türkoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir oyuncu. Türkoğlu, Instagram’da 2.1 milyon takipçiye sahip. Türkoğlu, sosyal medya hesabında hem dizileriyle ilgili paylaşımlar yapıyor, hem de özel hayatından kesitler sunuyor. Türkoğlu, aynı zamanda hayranlarıyla da sık sık iletişim kuruyor.

Sıla Türkoğlu, genç ve başarılı bir oyuncu. Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlarda boy gösteren Türkoğlu, ilerleyen zamanlarda daha nice projelerde yer alacağa benziyor. Türkoğlu’nu yakından tanımak için bu yazımızı okuyabilir, dizilerini izleyebilirsiniz. Sıla Türkoğlu’na kariyerinde başarılar dileriz.