DOLAR
34,07 -0,19%
EURO
38,03 -0,08%
ALTIN
2.833,72 -0,26%
BITCOIN
2.144.886,31 0,21%

Gaddar Dizisi Umut'un Annesi Şengül Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Gaddar dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Şengül, Samet’in eşi ve Umut’un annesi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Şengül karakterine hayat veren Müge Bayramoğlu kimdir? Müge Bayramoğlu’nun hayatı, kariyeri, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Yayın Tarihi: 02.02.2024 20:43
Güncelleme Tarihi: 02.02.2024 20:43

Gaddar Dizisi Umut'un Annesi Şengül Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Gaddar dizisinde Şengül karakterini canlandıran Müge Bayramoğlu kimdir?

Müge Bayramoğlu, 2024 yılında başlayan ve büyük ilgi gören Gaddar dizisinde Şengül karakterini canlandırıyor. Şengül, mahallesinde yaşayan ve yasa dışı işlere bulaşan Samet’in eşi ve Umut’un annesidir. Şengül, Samet’in yaptığı hatalardan dolayı çok çekmiş ve ona rağmen oğlunu iyi bir şekilde yetiştirmeye çalışmıştır. Şengül, Samet’in ölümünden sonra da hayat mücadelesini sürdürürken, Dağhan’ın mahallesine dönmesiyle yeni olaylar yaşanmaya başlar.

gaddar

Müge Bayramoğlu’nun hayatı ve kariyeri: Müge Bayramoğlu kimdir?

Müge Bayramoğlu, 6 Eylül 1992 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiş ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden başarıyla mezun olmuştur.

Televizyon dünyasına adım atan Bayramoğlu, birçok başarılı projede yer alarak oyunculuk kariyerini geliştirmiştir. "Pis Yedili", "O Hayat Benim", "Koca Koca Yalanlar", "Aşk Zamanı" ve "Çıplak" gibi dizi projelerinde performansıyla dikkat çekmiş ve izleyicilerden olumlu tepkiler almıştır.

2018 yılında hayatını Sinan Payaslıoğlu ile birleştiren Müge Bayramoğlu, evliliğiyle de mutlu bir yaşam sürmektedir. Hem profesyonel kariyerindeki başarıları hem de kişisel hayatındaki huzuruyla Türk televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş olan Bayramoğlu, gelecekteki projeleriyle merakla beklenen bir oyuncu olmaya devam etmektedir.

gaddar