DOLAR
34,09 -0,23%
EURO
38,13 -0,18%
ALTIN
2.849,01 -0,79%
BITCOIN
2.173.269,9 -1,07%

Eldivenle tüy almak kılları azaltır mı? Epilasyon derdi yok, kıllanmaya kökten çözüm!

Tüylerden kurtulmak için ağda, jilet, lazer gibi yöntemleri denemiş olabilirsiniz. Peki ya eldivenle tüy almayı denediniz mi? Bu yöntem, kıl köklerini zayıflatıyor ve tüylerin azalmasını sağlıyor. İşte eldivenle tüy alma yönteminin faydaları ve nasıl uygulanacağı…

Yayın Tarihi: 25.01.2024 19:47
Güncelleme Tarihi: 25.01.2024 19:47

Eldivenle tüy almak kılları azaltır mı? Epilasyon derdi yok, kıllanmaya kökten çözüm!

Eldivenle tüy alma yöntemi, kıl köklerini zayıflatan ve tüylerin azalmasını sağlayan mucizevi bir yöntemdir. Ağda, jilet, lazer gibi yöntemlerden sıkıldıysanız, eldivenle tüy alma yöntemini deneyebilirsiniz. Bu yöntem, cildinize zarar vermez, acıtmaz ve zahmet gerektirmez. Sadece bir çift ameliyat eldiveni ve bebek pudrası ile tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Peki nasıl? Eldivenle tüy alma yönteminin faydaları nelerdir? Bu yöntemi kimler uygulayabilir? Detaylarda...

ELDİVENLE TÜY ALMA YÖNTEMİ NEDİR?

Eldivenle tüy alma yöntemi, ameliyat eldiveni kullanarak tüyleri elle koparmak şeklinde tanımlanabilir. Bu yöntem, ağda gibi kıl köklerini de alan bir yöntemdir. 

ELDİVENLE TÜY ALMA

Ancak ağda, şekerli bir yapıda olduğu için gözenekleri genişletir ve kıl köklerini besler. Bu da tüylerin daha fazla çıkmasına neden olur. Eldivenle tüy alma yönteminde ise böyle bir durum söz konusu değildir. Eldivenle tüy almak, kıl köklerini zayıflatır ve tüylerin azalmasını sağlar.

ELDİVENLE TÜY ALMA YÖNTEMİ NASIL UYGULANIR?

Eldivenle tüy alma yöntemini uygulamak için öncelikle tüylerinizi alacağınız bölgeyi sabunlu su ile yıkayın ve kurulayın. Daha sonra bölgeye bebek pudrası sürün. Bu, cildinizi yumuşatacak ve acıyı azaltacaktır. Sonra elinize ameliyat eldivenini takın ve tüyleri kıl yönüne doğru koparmaya başlayın. İlk başta acı hissedebilirsiniz, ancak bölge uyuşmaya başladığında acı kaybolacaktır. Bu yöntemle tüylerinizi kısa sürede ve kolayca alabilirsiniz.

ELDİVENLE TÜY ALMA YÖNTEMİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Eldivenle tüy alma yönteminin birçok faydası vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

* Eldivenle tüy almak, ciltte batık, alerji, tahriş gibi sorunlara neden olmaz. Çünkü eldiven, cilde zarar vermez ve kıl köklerini temiz bir şekilde alır.

tüy alma yöntemleri

* Eldivenle tüy almak, tüylerin daha geç çıkmasını sağlar. Çünkü eldiven, kıl köklerini zayıflatır ve tüylerin azalmasını sağlar. Bu da tüy alma sıklığını azaltır.

* Eldivenle tüy almak, ağda gibi acılı bir yöntem değildir. Bebek pudrası ile cildi yumuşatmak yeterlidir. Ayrıca eldivenle tüy almak, ağda gibi zahmetli bir yöntem de değildir. Evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

ELDİVENLE TÜY ALMA HYÖNTEMİNİN DEZAVANTAJLARI VAR MI?

Eldivenle tüy alma yönteminin dezavantajları da vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

* Eldivenle tüy almak, diğer yöntemlere göre daha uzun sürebilir. Çünkü eldivenle tüy almak, tek tek tüyleri koparmak anlamına gelir. Bu da zaman alabilir.

* Eldivenle tüy almak, cildi kurutabilir. Çünkü eldivenle tüy almak, cildin nemini alır. Bu da ciltte kuruluk ve çatlaklara neden olabilir. Bu yüzden eldivenle tüy aldıktan sonra cildinizi nemlendirmeyi unutmayın.

ELDİVENLE TÜY ALMA YÖNTEMİNİ KİMLER UYGULAYABİLİR?

Eldivenle tüy alma yöntemini, herhangi bir cilt problemi olmayan ve tüylerinden kurtulmak isteyen herkes uygulayabilir.

eldivenle kıl almanın faydaları

Ancak cildinizde yara, sivilce, egzama gibi rahatsızlıklar varsa, eldivenle tüy alma yöntemini uygulamadan önce doktorunuza danışmanız gerekir. Ayrıca eldivenle tüy alma yöntemini, alerjik reaksiyon göstermeyeceğinizden emin olmak için küçük bir bölgede denemeniz tavsiye edilir.