DOLAR
34,11 -0,3%
EURO
38,05 0,03%
ALTIN
2.858,51 -1,12%
BITCOIN
2.135.890,62 0,73%

Evdeki basit malzemelerde günde 2 kilo birden verin! Bu tüyoyu bilmeyenler çok şey kaçırıyor

Kilo vermek isteyen birçok kişi farklı yöntemler deneyerek zayıflamaya çalışmaktadır. Kilo vermek için sağlıklı ve sağlıksız çeşitli yollar deneyen kişilerin yapması gereken en önemli şey işe kendi bedenini tanıyarak başlamaktır. Kendi vücudunu ve metabolizmasını bilen kişiler, vücuda neyin iyi neyin kötü olduğunu hesaplayarak fazla kilolardan kısa sürede kurtulabilirler. Tüm bu süreçlerin yanı sıra kısa vadede kilo vermenin hızlanmasına yardımcı olacak bazı durumlar da vardır. En sık karşılaşılan durumlar karışımların ve detoks içeceklerinin tüketimidir. Bu sular insan metabolizmasının hızlanmasına ve kilo kaybının hızlanmasına yardımcı olur. İşte, 1 günde 2 kilo vermenize yardımcı olacak harika bir içecek...

Yayın Tarihi: 03.01.2024 14:37
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 14:37

Evdeki basit malzemelerde günde 2 kilo birden verin! Bu tüyoyu bilmeyenler çok şey kaçırıyor

İnatçı fazla kilolarınızdan kurtulun! 

Fazla kilolarınızın hemen yok olmasını, sağlıklı, dengeli bir vücuda sahip olmak istiyorsanız bu aşamada yapmanız gereken en önemli şey vücudunuzu sıkılaştırmaya yardımcı olacak egzersizler yapmaktır. Vücuttaki yağ yakım hızını artıracak ve metabolizmanın daha aktif çalışmasına destek olacak bileşenlerin kullanılması, kişinin istenilen rakama zamanında ulaşmasını sağlayabilecek durumlardan biridir kısacası. Bu detoks içeceklerinin içilmesinden daha etkili sonuçlar elde etmek için tüketilen gıdaların diğer öğünlerde de tüketilmesi ve kişinin aktif olması önemlidir. Unutmamak gerekir ki kişi tüm bu bölümleri tamamladığı takdirde kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlayabilir. 1 günde 2 kilo vermenize yardımcı olacak mucize çare şöyle: 

Malzemeler;

Yarım yağlı 1,5 litre süt

2 yemek kaşığı yeşil çay

yeşil çay ve süt detoksu

Yapılışı;

Öncelikle 1,5 litrelik yarım yağlı olan sütü uygun bir tencereye dökün ve ocağı açın. Süt ilk sıcaklığına kaynayınca taze yeşil çay yaprakları süte ekleyin. Yeşil çay yapraklarını süte ekledikten sonra sütün kapağını kapatıp kaynatın. Kaynama işlemi bittikten sonra sütü süzgeçle süzüp temiz bir şişeye dökün. Her gün 2 saat içinde detoksifikasyon için 1 bardak yeşil çay için. Düzenli tüketerek günde 2 kg verebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeyle birlikte düzenli fiziksel aktivite ile kısa vadede kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz. Sağlıklı olarak kilo vermek isteyen kişilerin diyetinin bir parçası olan yeşil çay, metabolizmanın yenilenmesine ve vücuttaki yağların kısa sürede yakılmasına yardımcı olma özelliğiyle yaygın olarak biliniyor.

Yeşil çay metabolizmanın yenilenmesine yardımcı olursa vücutta oluşan toksinlerin atılmasına katkıda bulunur. Bu özelliği sayesinde zayıflamak isteyen kişilerin yeşil çay içmeyi unutmaması gerekirken, süt ve yeşil çay karışımıyla 1 günde 2 kilo verebilirsiniz. Kilo vermek istiyorsanız ya da 1-2 kilonuz kaldıysa bu yöntemi uygulamak kısa sürede mevcut kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.