DOLAR
34,11 -0,3%
EURO
38,12 -0,19%
ALTIN
2.876,1 -1,74%
BITCOIN
2.145.608,02 0,29%

Yüzdeki kırışıklıkları ütü gibi açan yöntem! Gençleşmenin formülü burada yatıyor

Kadın erkek fark etmeden herkesin sıkıntısı haline gelen kırışıklıklar için kurtulma yöntemleri araştırmaya başlandı. Yaş aldıkça oluşan kırışıklıklar için kesin çözüm haberimizde.

Yayın Tarihi: 05.11.2023 14:46
Güncelleme Tarihi: 05.11.2023 14:46

Yüzdeki kırışıklıkları ütü gibi açan yöntem! Gençleşmenin formülü burada yatıyor

Kırışıklıkların giderilmesi için gündemde yer alan gençlik aşısı için araştırma yapılırken Medikal Estetik Hekimi İbrahim Halil Tunçtürk tarafından konu hakkında detaylar geldi. Erken yaşlanmanın önüne geçmek mümkün olurken en popüler estetik uygulamaları arasında gençlik aşısı yer alıyor. 3 veya 5 seans yaptırılması önerilen aşının nelere iyi geldiği merak konusu oldu.

Gençlik aşısı hakkında bilgi veren Tunçtürk, yaşlılığa insan vücudunun kolajene ihtiyaç olduğunu belirtti. Hazır ürünler üzerinden uygulamalar yapılırken aşılar ise sivri uçlarıyla yüz, boyun veya dekolte bölgelerinde kırışıklığı gideriyor. uygulanan aşı cilt üzerinde oluşan sarkmalarında önüne geçmektedir. Yapılan aşı kişinin cildine verdiği önemi gösterirken cildi koruyan bir yatırım olarak görülüyor.

kırışıklık

GENÇLİK AŞISI SONRASI YAPILMASI GEREKENLER

15-20 dakikalık kısa bir işlem sonrasında herhangi bir sıkıntı ile karşılanmamaktadır. Küçük kızarıklıklar görüldüğünde ise 2 saat içerisinde düzenlemeler yapılıyor. İğne giren cildin bariyeri bozulurken cildin temiz olması ve iğne yerlerine temas etmemek gerekiyor.