DOLAR
34,11 -0,29%
EURO
38,09 -0,09%
ALTIN
2.863,06 -1,28%
BITCOIN
2.147.571,9 0,19%

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor'a Veda Mesajı

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan ayrılırken duygusal bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 19:42
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 19:42

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor'a Veda Mesajı

Abdullah Avcı'dan Duygusal Veda

Trabzonspor ile yollarını ayıran teknik direktör Abdullah Avcı, takımına veda ederken duygusal bir mesaj paylaştı. Avcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Böyle bir şehre, çok uzun zamandır, çok özledikleri bir şampiyonluk sevincini yaşatmış olmaktan dolayı hayatım boyunca büyük bir gurur..."

Teşekkür ve Minnettarlık

Avcı, görev yaptığı süre boyunca kendisini evinde hissettiren Trabzonspor camiasına, başkan Ertuğrul Doğan dahil herkesine teşekkür etti. Mesajında, "Onlara, her zaman doğrunun ve futbolun yanında oldukları için minnettarım." ifadelerine yer verdi.

Şampiyonluk Sevinci ve Gelecek Umutları

Futbolcularına ve Trabzonspor taraftarlarına seslenerek, "Bundan sonra ne konuşulursa konuşulsun, bu paha biçilmez duyguyu hiç kimse benden geri alamaz." dedi. Avcı, veda mesajında geleceğe yönelik umutlarını da dile getirdi.

Gelecek İçin Önemli Transferler

Avcı, Trabzonspor'un gelecekteki başarıları için önemli transferler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, "Pedro, Batagov, Cham, Cihan, Dragus transferleri, önümüzdeki 3 yıl için bu takımın iskeletini oluşturacak" şeklinde konuştu. Mevcut kadronun kalitesine de vurgu yaptı.

Duygusal bir veda ile Trabzon'dan ayrılan Avcı, mesajını şu şekilde sonlandırdı: "Bu güzel şehirden ayrılıyorum ve bu renkler, bana yaşattığı en güzel duygularla birlikte benimle geliyor. Hoşça kal Trabzon."