DOLAR
34,06 -0,01%
EURO
37,86 -0,03%
ALTIN
2.803,41 -0,07%
BITCOIN
2.063.150,51 -0,47%

Adana Demirspor ve Galatasaray Maçından Öne Çıkanlar

Adana Demirspor, Galatasaray ile oynadığı maçta aldığı yenilgi sonrası takımda önemli değişiklikler yaşandı.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 21:56
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 21:56

Adana Demirspor ve Galatasaray Maçından Öne Çıkanlar

Adana Demirspor-Galatasaray Maçına Dair Notlar

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, son oynadıkları TÜMOSAN Konyaspor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaparak sahaya çıktı.

Galatasaray'ın İlk 11'i

Galatasaray, Yeni Adana Stadı'nda oynanan maçta Muslera, Kaan Ayhan, Metehan Baltacı, Abdülkerim Bardakcı, Jelert, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, ve Icardi ile mücadele etti. Gabriel Sara, İngiltere’de eşinin doğum yapması nedeniyle kadroda yer almazken, sözleşmesi sona eren Leo Dubois da kadroda bulunmasına rağmen sahaya çıkmadı.

Yedek Kulübesi

Galatasaray yedek kulübesinde Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Ziyech, Nelsson, Yusuf Demir, Batshuayi, Ali Turap Bülbül, ve Efe Akman bekledi.

Adana Demirspor'un Kadrosu

Adana Demirspor ise son oynadığı Kasımpaşa maçında 2 değişiklik yaparak sahaya Deniz Eren Dönmezer, Semih Güler, Gravillon, Manev, Abdulsamet Burak, Maestro, Tayfun Aydoğan, Bünyamin Balat, Ali Yavuz Kol, Alioui, ve Aymbetov ile çıktı. Michael Valkanis, Yusuf Sarı ve Yusuf Barası yerine Tayfun Aydoğan ve Ali Yavuz Kol'u tercih etti.

Yedekler ve Seremoni

Adana Demirspor'un yedekleri ise Vedat Karakuş, Kadir Karayiğit, Tolga Kalender, İzzet Çelik, Aksel Aktaş, Ozan Demirbağ, Fougeu, Shehu, Salih Kavrazlı, ve Yusuf Sarı olarak belirlendi. Maç öncesinde her iki takım, Atatürk'ün "Büyük Zaferler Yalnızca Büyük Milletler Tarafından Kazanılabilir!" sözünü taşıyan pankartla sahaya çıktı.