DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.134.916,17 0,82%

Ankaragücü İstanbulspor Maç Sonrası Değerlendirmeler

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İstanbulspor'un kalitesine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 23:31
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 23:31

Ankaragücü İstanbulspor Maç Sonrası Değerlendirmeler

MKE Ankaragücü-İstanbulspor Maçı Sonrası

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Uğur Okulları İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettiklerinde yaptığı değerlendirmelerde, "Futbolu ve hocayı bu kadar hafife alırsanız, bir düzenin sağlıklı ilerlemesi mümkün değil." dedi.

İyi Bir Rakip ile Karşılaştık

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında iyi bir takımla karşılaştıklarını belirten Arslan, "Ciddi bir maç oynadık. İstanbulspor, geçen sezonun devre arasından beri yapılanan bir takım. Çok düzenli bir takıma karşı oynadık." ifadesini kullandı.

Galibiyetlerin Değeri

Arslan, takım olarak düzen oturtmaya çalıştıklarını belirterek, "Tabii ki bu kolay değil. Eksiklerle ve bazı negatif durumlarla mücadele ediyoruz. Galibiyetleri fazla abartmıyorum, arkasını getirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Transfer Süreci ve Cephas’ın Durumu

Yeni transfer Dorin Rotariu'nun fiziksel anlamda sıkıntısının bulunmadığını belirten Arslan, "Cephas'ın gideceği ile ilgili bilgi sahibi değilim. Kafası karışık olabilir. Eğer değerini bulursa bunu değerlendireceğiz." dedi.

Maçın Değerlendirilmesi

Bir taraftarın eleştirilerine yanıt veren Arslan, "Bazen iyi oyun oynamış olsanız da kaybedebilirsiniz. Mağlupken 'kötü hoca', kazanınca 'iyi hoca' futbolun doğası gereği değil, bu anlayış sorunlu." ifadesini kullandı.

Osman Zeki Korkmaz'ın Açıklamaları

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Ankaragücü’nün kuruluşunun 114. yılını kutlarken, Adanaspor camiasına başsağlığı diledi. Korkmaz, "Mağlup olunacak bir maç değildi. Oyunda daha fazla söz sahibi olduk." dedi.

İstanbulspor'un oyunu sürekli oynamaya çalıştığını belirten Korkmaz, "Daha fazla oyun oynamaya çalışan taraf bizdik, ama kazanmayı hak etmedik." dedi.