DOLAR
34,16 0,22%
EURO
37,78 0,22%
ALTIN
2.902,97 0,75%
BITCOIN
2.066.300,32 0,74%

Antalya'da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Gerçekleşiyor

Kano dünyası, Antalya'da yeni başkanını seçerken Türkiye'den Alper Cavit Kabakçı, yönetim kuruluna aday oluyor.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 15:19
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 15:38

Antalya'da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Gerçekleşiyor

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Antalya'da toplanıyor

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF), tarihi bir genel kurula ev sahipliği yapacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin yaptığı açıklamaya göre, genel kurul toplantısı 7-8 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

Yeni Başkan Seçimi ve Alper Cavit Kabakçı'nın Adaylığı

Bu yıl Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan genel kurulda, kano dünyası yeni başkanını seçecek. Alman spor yöneticisi Thomas Konietzko, bu pozisyon için tek aday olarak yarışacak. Ayrıca, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Uluslararası Kano Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine adaylığını duyurdu.

Önemli İsimler Genel Kurulda

Toplantıya, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener’in de katılması bekleniyor. Bu durum, organizasyonun önemini bir kat daha artırıyor.

Alper Cavit Kabakçı'nın Açıklamaları

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, “Ülkemizde böyle bir organizasyonu yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Ben de Uluslararası Kano Federasyonu'nun 'treasurer' pozisyonuna adayım. Ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız,” dedi. Bu önemli etkinlik, Türkiye'de kano sporunun gelişimi için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano...

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, açıklamada bulundu.