DOLAR
34,16 0,08%
EURO
38,11 0,02%
ALTIN
2.913,97 0,03%
BITCOIN
2.262.425,17 -0,58%

Arda Güler'in ilk El Clasico maçı İspanya Süper Kupa Finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya Süper Kupası yarı finalinde son 10 dakikada sahaya çıkan Arda Güler, Real Madrid kariyerindeki ilk deneyimini yaşayarak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi gözler, İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona'nın karşı karşıya geleceği Süper Kupa finaline çevrildi. Arda Güler'in bu önemli finalde de forma giymesinin beklendiği belirtiliyor. Peki, İspanya Süper Kupa finali ne zaman oynanacak, hangi kanalda, saat kaçta?

Yayın Tarihi: 14.01.2024 13:43
Güncelleme Tarihi: 14.01.2024 13:43

Arda Güler'in ilk El Clasico maçı İspanya Süper Kupa Finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Arda Güler, Süper Kupa finalinde Barça'ya karşı forma giyecek: Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya'nın futbol devleri Real Madrid ve Barcelona, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşecek olan Süper Kupa finalinde mücadele edecek. Arda Güler'in Atletico Madrid maçında olduğu gibi bu önemli karşılaşmada da süre alması bekleniyor.

Milli futbolcu, Atletico Madrid ile oynanan yarı final maçının 112. dakikasında sahaya dahil olmuştu. Barcelona karşılaşmasında da benzer bir rol üstlenebileceği belirtiliyor. Arda Güler, İspanya Süper Kupa için açıklanan kamp kadrosunda yer almıştı.Real Madrid'in kazanması durumunda Arda Güler, İspanya kariyerindeki ilk kupasını kazanmış olacak. 

REAL MADRİD-BARCELONA SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

arda

El Clasico'ya sahne olacak olan İspanya Süper Kupa finali 14 Ocak Pazar günü Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak ve Tivibuspor'dan yayınlanacak. Mücadeleyi Juan Munuera yönetecek.

ARDA GÜLER SÜPER KUPA'DA SAHA'DA

NTV'nin İspanya basınından elde ettiği bilgilere göre, milli futbolcu Arda Güler'in bu kritik maçta da oyunun seyrine bağlı olarak süre alması bekleniyor.