DOLAR
34,12 0,02%
EURO
38,1 -0,33%
ALTIN
2.905,11 -0,74%
BITCOIN
2.153.124,71 0,44%

Arda Güler Real Madrid'de Zorlu Bir Dönem Geçiriyor

İspanyol basını, Arda Güler'in Real Madrid'deki belirsiz durumuna dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 02.09.2024 13:28
Güncelleme Tarihi: 02.09.2024 13:28

Arda Güler Real Madrid'de Zorlu Bir Dönem Geçiriyor

İspanyol Basını, Arda Güler’in Performansını Değerlendiriyor

İspanyol spor medyası, Real Madrid'de ikinci sezonunu geçiren Arda Güler’in şimdiye kadar oynanan 4 lig maçında yeterince forma şansı bulamamasından dolayı "iyi bir dönemden geçmediğini" vurguladı.

Maç Sonrasında Dikkat Çeken Gözlem

Real Madrid’in Real Betis karşısında 2-0 galip geldiği maç sonrası, Arda Güler’in hemen soyunma odasına girmesi, gazetelerin dikkatinden kaçmadı. As gazetesi, "Arda Güler için iyi bir dönem değil." başlığını atarak, Türk futbolcunun, sezon başında arka planda kaldığına vurgu yaptı. Gazete, Arda’nın zaman zaman forma şansı bulsa da Carlo Ancelotti için tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olamadığını belirtti.

Galibiyet Kutlamasına Katılmadı

Arda Güler’in, Real Betis maçının ardından galibiyeti kutlamak için sahada kalmadığı, diğer yedek oyuncuların sevinç gösterilerine katılmadığı ifade edildi. Gazete, Arda'nın ciddi bir ifadeyle soyunma odasına gitmesini "Bernabeu'da gözden kaçmadı" şeklinde yorumladı.

Ancelotti'nin Alternatif Sorunları

El Mundo, Ancelotti'nin, Camavinga ve Bellingham'ın sakatlıklarından sonra Modric ve Arda Güler’i denediğini, ancak ikisinin de teknik direktörü tatmin edemediğini belirtti. El Mundo Deportivo, Ancelotti’nin Bellingham’ın yerine oyuncu arayışlarının sürdüğüne, Arda’nın da bu süreçte etkili olamadığına dikkat çekti.

Arda Güler’in Süre Durumu

Arda Güler, geçen sezon Real Madrid'e katılmasına karşın sakatlık problemleri nedeniyle sınırlı süre almıştı. Bu sezon üç maçta toplam 97 dakika sahada kalabildi. Ancelotti, Arda'nın ilk 11'de yer aldığı 25 Ağustos'taki Real Valladolid maçından sonra, muhabirlerin soruları üzerine, Türk futbolcusunun sahada oynamasının onun gelişim sürecine katkıda bulunacağını ifade etmişti.