DOLAR
34,14 -0,02%
EURO
37,94 0,07%
ALTIN
2.884,54 -0,03%
BITCOIN
2.161.735,14 0,11%

Avusturyalı Yıldız Muhammed Cham'dan Heyecan Verici Klip

Trabzonspor'un yeni transferi Cham, özel klibinde fındık topladı ve denizde balık tuttu. Taraftarlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 16:14
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 16:14

Avusturyalı Yıldız Muhammed Cham'dan Heyecan Verici Klip

Trabzonspor'un Yeni Transferine Özel Çekim

Trabzonspor Kulübü, yeni oyuncusu 23 yaşındaki Muhammed Cham Saracevic için eğlenceli bir klip yayımladı. Bu video, futbolcunun Karadeniz bölgesinin eşsiz doğal güzellikleri arasında fındık topladığı ve denizde balık avladığı anları içeriyor.

Beni Seveni Ben de Severim

Bordo-mavili takımın X sosyal medya platformundaki paylaşımında, "Beni seveni ben de severim." mesajı ile dikkat çekildi. Klip, kısa sürede taraftarlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Klipte, Trabzonspor formasını giyen Cham, fındık bahçesinde çalışırken kendisine yardımcı olan arkadaşa, "Fındığı bitirmek için beni mi beklediniz?" diye esprili bir yanıt veriyor.

Karadeniz'de Balık Avında

Sonrasında, tekneyle Karadeniz'e açılan futbolcu, yanında bulunan balıkçıya "Haydi abi, haydi." diye sesleniyor. Balıkçı ise, "Muhammed biz seni 4 aydır bekliyoruz. Biraz da sen bizi bekle." şeklinde yanıt veriyor.

Klip, Papara Park'ta Cham'ın formasını giymesi ve sahayı keşfetmesiyle sona ererken, futbolcunun "Beni seveni ben de severim." ifadesiyle duygulanıyor. Bu eğlenceli klip, hem Cham'ın taraftarlarla olan bağını güçlendirdi hem de Trabzonspor'un yeni transferine olan ilgiyi artırdı.