DOLAR
34,02 -0,09%
EURO
38,01 -0,11%
ALTIN
2.826,85 0%
BITCOIN
2.142.378,34 0,18%

Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri 2023

İstanbul'da düzenlenen 19. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri, büyük bir katılımla gerçekleşti. Erkan Taş şampiyon oldu.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 20:43
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 22:43

Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri 2023

İstanbul'da Yağlı Güreş Coşkusu

19. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde gerçekleştirildi. Etkinlik, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Bahçelievler Kampüsü'nde yapıldı ve büyük bir ilgi topladı.

Önemli İsimler Etkinlikte Bir Araya Geldi

Bu yılki güreş etkinliğine Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, belediye başkan yardımcısı Ayhan Kalkan, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Öz ve milli güreşçi Taha Akgül katıldı.

Büyük Çekişme Yaşandı

"Pehlivanlar Bahçelievler'de kol bağlıyor" sloganıyla düzenlenen bu yılki etkinlikte, 600'den fazla güreşçi kispet giyerek er meydanında mücadele etti.

Başkan Bahadır'dan Destek Mesajı

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, törende yaptığı konuşmada; "Tüm başpehlivanlarımız kendi dallarında başarılıdır. Sporun tüm alanlarında başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Türkiye, sporda yüzyılın en üst liglerinde yer almayı hedefliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sporda en üst sıralarda yer alacağız," dedi.

Erkan Taş Şampiyonluk İle Taçlandı

19. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri'nde final karşılaşmasında kuzenler karşı karşıya geldi. Erkan Taş, finalde geçen yılın başpehlivanı olan kuzeni Mustafa Taş'ı mağlup ederek, şampiyonluğu elde etti. Başpehlivan Erkan Taş, ödülünü Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkanın elinden aldı.

Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri, İstanbul'da gerçekleştirildi.