DOLAR
34,18 -0,13%
EURO
38,18 0,32%
ALTIN
2.928,82 0,15%
BITCOIN
2.240.373,19 -1,25%

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Hedef Büyüttü

Beşiktaş, Lugano'yu yenerek Avrupa Ligi'nde başarı hedefliyor. Feyyaz Uçar, takımın performansından memnun.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 23:57
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 23:57

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Hedef Büyüttü

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Hedef Büyüttü

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano'yu 5-1 yenerek büyük bir galibiyet elde eden Beşiktaş'ta, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Avrupa'da iyi sonuçlar almak istediklerini açıkladı.

Avrupa'da Rekabet Güçlenecek

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uçar, "Aslında ilk maçı bu kadar farkla bitirmemiz gerekiyordu. Avrupa Ligi'nde olmaya hak kazandık. Yarın Hüseyin Yücel ve Mete Vardar kura çekimine katılacak. Mete Vardar'ın kuraları bizim için genelde iyi sonuçlar getirir. Hüseyin başkan ile güzel bir kura çekeceklerine inanıyorum. Avrupa Ligi'nde de iyi işler yapmak istiyoruz." dedi.

Rekabet ve Performans Önemli

Uçar, Avrupa Ligi'nde zayıf takım olmadığını vurgulayarak, "Genel olarak Avrupa futbolunda kalite ve hız artıyor. Buna uyum sağlamalıyız. Bu sezon lig gibi bir format ile mücadele edeceğiz, sekiz maç oynayacağız. Kura çekiminde şans bizimle olsun. Sonradan oyuna girenlerin katkısı artmalı. Bu sene rekabeti artırmamız şart." şeklinde konuştu.

Oyun Performansına Övgü

Sonradan oyuna dahil olan oyuncuların katkısından memnun olduklarını belirten Uçar, "Oyundan memnunuz, teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyorum. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Oynayan oynamayan herkes elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyor." ifadelerini kullandı.

Önemli Oyunculara Dikkat

Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi önemli oyunculara dikkat çeken Uçar, "İmmobile’nin kalitesi her maçta kendini gösteriyor. Gol atmadığı zamanlarda bile yaptığı hareketler değerli. Rafa Silva, müthiş bir performans sergiliyor ve her maç üstüne koyuyor. Beşiktaş taraftarı şu an çok iyi bir forvet seyrediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Semih Kılıçsoy'un Durumu

Son olarak Semih Kılıçsoy ile ilgili konuşan Uçar, "Golcülerin zaman zaman böyle dönemleri olabilir. Bir gol attığında, arkası gelecektir. Semih bizim evladımız ve ondan çok şey bekliyoruz. Milli takımda yaşadığı olaylar zordu ama bunları aşacaktır. Geçmişte bir golcü olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim." şeklinde görüş belirtti.