DOLAR
34,24 -0,37%
EURO
37,8 0,23%
ALTIN
2.923,68 -0,35%
BITCOIN
2.085.782,83 -0,3%

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçına Dört Elle Hazır

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında elde ettiği son notlar ve kadro değişiklikleri.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 22:11
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 22:11

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçına Dört Elle Hazır

Maç Öncesi Değişiklikler

Siyah-beyazlı futbol takımı Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımını Tüpraş Stadı'nda konuk etti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, önceki Süper Lig maçındaki ilk 11'inde üç değişiklik yaparak sahaya çıktı.

Bütün Gözler İkisinin Üzerinde

Beşiktaş, sahaya Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Cher Ndour, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Rafa Silva, Ernest Muçi ve Ciro Immobile ile sahayı terletti. Yedek kulübesinde ise Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Joao Mario, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Topçu, Jean Onana, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi ve Mustafa Erhan Hekimoğlu bekledi.

Kadroda Sakatlıklar

Beşiktaş'ta Mert Günok ve Moatasem Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle müsabakanın kadrosuna alınmadı. Takımda, ilgiyle beklenen iki futbolcu ilk 11’de yer almadı.

İyileşen Oyuncular Sahada

Jonas Svensson, hastalığını atlatarak Eintracht Frankfurt karşısında ilk 11'de yer aldı. Geçtiğimiz maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayan Gedson Fernandes de kaptanlık için sahadaki yerini aldı. Arthur Masuaku ise sarı kart cezası nedeniyle bir önceki oyunda yoktu.

Ersin Destanoğlu'nun Dönüşü

Kaleci Ersin Destanoğlu, bu sezon ilk kez Beşiktaş'ın kalesini korudu. 23 yaşındaki file bekçisi, Kasımpaşa ile geçen sezonun 38. haftasındaki karşılaşmadan sonra bu mücadelede yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Eintracht Frankfurt’un tribününü tamamen dolduran konuk takıma destek verdiler.