DOLAR
34,22 -0,04%
EURO
37,82 0,25%
ALTIN
2.911,98 0,5%
BITCOIN
2.104.046,72 -1,07%

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçına Hazır

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak. Teknik direktör Van Bronckhorst ve Uduokhai maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 16:26
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 16:26

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçına Hazır

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçına Hazır

Siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, maç öncesinde yaptıkları hazırlıklar ve karşılaşmanın önemi hakkında bilgi verdi.

Teknik Direktör Van Bronckhorst'un Açıklamaları

Hollandalı teknik direktör, Ajax karşısında aldıkları 4-0'lık mağlubiyetin ardından takımın reaksiyon vermesi gerektiğini dile getirerek, "Yarın puanlar kazanmalıyız. Bu, iç sahada taraftarımızın desteğiyle daha kolay olacak. Eintracht Frankfurt, iyi organize olmuş bir takım ve lige iyi bir başlangıç yaptılar." dedi.

Kadro Derinliği ve Oyuncu Performansı

Giovanni van Bronckhorst, kadro derinliğinin avantajlarına da dikkat çekerek, bazı oyuncuların forma şansı bulamadığını fakat takımın genel performansından memnun olduğunu ifade etti. Emirhan Topçu gibi genç oyuncular için olumlu bir beklentisi olduğunu belirtti.

Semih Kılıçsoy'un Gelişimi

Teknik direktör, Semih Kılıçsoy ile olan etkileşiminin önemli olduğunu vurgulayarak, "Semih Türkiye'nin en yetenekli futbolcularından biri. Gelişim göstermesi gerekiyor. Bunun için ona çok enerji harcıyorum." dedi.

Felix Uduokhai'nin Yorumları

Beşiktaş’ın Alman stoperi Felix Uduokhai, maç öncesinde, "Eintracht Frankfurt güçlü bir takım. Akıllı oynamalıyız. Zor bir mücadele olacak ancak taraftarımızın desteğiyle galibiyeti kutlamak istiyoruz." görüşünü belirtti.

Eintracht Frankfurt'tan Geçmiş Anılar

Van Bronckhorst, Rangers döneminde Eintracht Frankfurt'a karşı oynadığı 2022 UEFA Avrupa Ligi finalinden bahsetti. Bu mücadelede kaybettiğini kabul etse de, "Kaybettiğimden daha çok final kazandım." diyerek, Beşiktaş için her maçı kazanma arzusunda olduğunu ifade etti.

Beşiktaş, yarınki maçta, taraftarının desteğiyle galibiyet hedefliyor. Hem teknik ekip hem de futbolcular, bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı.