DOLAR
34,07 -0,24%
EURO
38,05 -0,03%
ALTIN
2.836,6 -0,35%
BITCOIN
2.142.707 0,3%

Beşiktaş'ın Lugano ile Rövanş Müsabakası Notları

Beşiktaş, Lugano'yu ağırladığı maçta kadroda bir değişiklik yaptı ve 30 Ağustos coşkusunu yaşadı.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 21:15
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 21:15

Beşiktaş'ın Lugano ile Rövanş Müsabakası Notları

Beşiktaş ve Lugano Karşılaşması

Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, İsviçre ekibi Lugano'yu Dolmabahçe'deki stadyumda konuk etti. İlk maça göre kadroda yalnızca bir değişiklik yaparak sahaya çıkan Beşiktaş, yedek bekleyen Semih Kılıçsoy'u 11'de sahaya sürdü.

Teknik Direktör Değişikliği

İsviçre'de oynanan ilk karşılaşmada Cher Ndour'a forma veren Giovanni van Bronckhorst, bu maçta Semih Kılıçsoy'u sahaya sürerken Ndour'u kulübeye çekti. Beşiktaş'ın kaleyi Mert Günok'a emanet eden Hollandalı teknik adam, savunma dörtlüsünü Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku olarak belirledi. Orta sahada Gedson Fernandes ve Al Musrati ile birlikte hücumda ise Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy ve Ciro Immobile forma giydi.

30 Ağustos Coşkusu

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Taraftarlar, kapalı tribünün alt bölümünde büyük bir Türk bayrağı açarak coşkuya ortak oldular. Maça büyük ilgi gösteren Beşiktaşlılar, Tüpraş Stadı'nı büyük ölçüde doldururken, takımların sahaya çıkışı sırasında UEFA'nın Avrupa Ligi için bestelediği müzik yerine İzmir Marşı çalındı.

Unutulmaz İsimler

Maç öncesinde, geçtiğimiz günlerde vefat eden İsveçli teknik direktör Sven-Goran Eriksson ile Beşiktaş'ın eski teknik ekibinin önemli isimlerinden Christoph Daum anıldı. Her iki teknik adam için saygı duruşu gerçekleştirildi.