DOLAR
34,15 -0,15%
EURO
37,94 0,51%
ALTIN
2.873,19 0,04%
BITCOIN
2.169.432,78 -0,58%

Beşiktaş'ın Sivasspor Maçındaki Değişiklikler ve Öne Çıkanlar

Beşiktaş, Sivasspor karşısında kadrosunda önemli değişiklikler yaptı. İşte detaylar.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 21:53
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 21:53

Beşiktaş'ın Sivasspor Maçındaki Değişiklikler ve Öne Çıkanlar

Beşiktaş-Net Global Sivasspor Maçından Notlar

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Net Global Sivasspor'u ağırladı. Siyah-beyazlı ekip, Lugano maçındaki kadrosunda iki değişiklik yaparak sahaya çıktı.

Teknik Direktör Değişiklikleri

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano karşılaşmasında görev alan Emirhan Topçu ve Semih Kılıçsoy'u kenara alarak, yerlerine Felix Uduokhai ve Ernest Muçi'yi tercih etti.

Kalede Mert Günok

Kaleyi Mert Günok'a emanet eden Van Bronckhorst, savunma dörtlüsünü Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Arthur Masuaku ile doldurdu. Orta sahada ise Al Musrati ve Gedson Fernandes'e görev verildi. Hücum hattında ise Milot Rashica, Rafa Silva, Ernest Muçi ve Ciro Immobile sahadaydı.

Felix Uduokhai Saha Çıkıyor

Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokhai, ilk kez siyah-beyazlı taraftarın önünde sahaya çıktı. Beşiktaş, Omar Colley'in PAOK'a transferinin ardından savunmadaki açığı Uduokhai ile kapattı.

Ernest Muçi İlk 11'de

Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'a katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez 11'de oynadı. Daha önceki Lugano maçlarında sonradan giren Muçi, ligde ise sadece Antalyaspor maçında kısa süre oynama fırsatı bulmuştu ve bu maçta bir gol kaydetmişti.

Saygı Duruşu

Karşılaşma öncesinde, vefat eden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba için iki takım oyuncuları ve taraftarlar saygı duruşunda bulundu.

Onana'nın Durumu

Ağrıları devam eden Jean Onana, kadroya alınmadı. Kamerunlu oyuncu, geçtiğimiz haftaki Lugano maçında da kadroda yer almamıştı. Süper Kupa maçında sonradan oyuna dahil olan Onana, Samsunspor ve Lugano karşılaşmalarında süre almış, Antalyaspor maçını yedek kulübesinde tamamlamıştı.