DOLAR
34,18 -0,14%
EURO
38,19 0,32%
ALTIN
2.927,92 0,18%
BITCOIN
2.241.327,63 -1,29%

Beşiktaş'ın Tur Haklılığı İle İlgili Lugano Teknik Direktöründen Açıklamalar

Lugano'nun teknik direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansını övdü ve turu hak ettiklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 23:48
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 23:48

Beşiktaş'ın Tur Haklılığı İle İlgili Lugano Teknik Direktöründen Açıklamalar

Beşiktaş'ın Başarısı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek bir üst tura adını yazdırdı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş'ın bu başarıyı sonuna kadar hak ettiğini ifade etti.

Yüksek Performans Vurgusu

İsviçreli teknik adam, "Beşiktaş kaliteli bir takım. Bu akşam bunu gösterdiler. 1-1'lik eşitliği yakaladığımızda bir süre daha dayanabilirdik," şeklinde konuştu. Ayrıca, Gedson Fernandes'in golünün, maçın seyrini değiştirdiğini kaydetti.

Türkiye Atmosferi ve Beklentileri

Mattia Croci-Torti, Türkiye’deki futbol tutkusunun kendisini derinden etkilediğini belirterek, burada çalışmanın bir hayali olduğunu vurguladı. Konuşmasında, "Beşiktaş'ın hızlı oyun yapısının etkileyici olduğunu ve fiziksel durumlarının iyi olduğunu düşünüyorum," dedi.

Fenerbahçe ile Karşılaştırma

Lugano'nun teknik direktörü, Fenerbahçe'nin ise daha deneyimli oyunculardan oluştuğunu belirtti ve Beşiktaş'ın genç ama hızlı oyun stiline dikkat çekti. Ayrıca, Tüpraş Stadyumu'ndaki atmosferin, Fenerbahçe stadyumundan çok daha zorlayıcı olduğunu ifade etti.

Son olarak, Mattia Croci-Torti Konferans Ligi'ne devam edeceklerini ve burada da başarılı olma hedefinde olduklarını açıkladı.