DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.153.256,7 -0,03%

Beşiktaş Milli Araya Yenilgisiz Girdi

Beşiktaş, Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek milli araya puansız girmeyi başardı. Ciro Immobile ve Gedson Fernandes'in performansları dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 23:57
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 23:57

Beşiktaş Milli Araya Yenilgisiz Girdi

Beşiktaş, Milli Araya Yenilgisiz Girdi

Siyah-beyazlı takım, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Net Global Sivasspor'u 1-0 yenerek puanını 9'a yükseltti. Bu galibiyetle milli araya puan kaybı yaşamadan girmeyi başardılar.

Ligin Performansı

Ligde önceki haftayı bay geçiren Beşiktaş, Samsunspor ve Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetlerin ardından Sivasspor'u da mağlup etti. Süper Kupa'yla birlikte toplamda 6 resmi maçı geride bırakan siyah-beyazlı ekip, bu maçlardan 5'ini kazanarak dikkat çekti.

İtalya'nın Yıldızı: Ciro Immobile

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Ciro Immobile, Sivasspor karşısında yine sahne aldı. Radakovic'in ceza sahasında elle oynaması sonucu Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı 26. dakikada gole çeviren Immobile, sezonun 6. maçında 7. golünü kaydetmiş oldu.

Gedson Fernandes'in Çarpıcı Performansı

Portekizli ortasaha oyuncusu Gedson Fernandes, Sivasspor karşısında 89. dakikada kaydettiği golle kariyerinin en gollü sezonuna start verdi. Profesyonel kariyeri boyunca en fazla 3 gol atabilen Fernandes, bu sezon 4. golüne ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Galibiyet Tezahüratı ve Uduokhai

Beşiktaş'ta galip gelinen maçların ardından tribünlere üçlü tezahüratı yaptıran isim, yeni transfer Felix Uduokhai oldu. İlk kez böyle bir durumda yer alan Uduokhai, Gedson Fernandes'in liderliğinde taraftarlara tezahüratın nasıl yapılacağını öğrenmiş oldu.