DOLAR
34,18 -0,13%
EURO
38,18 0,32%
ALTIN
2.928,82 0,15%
BITCOIN
2.240.373,19 -1,25%

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Başarıyla İlerliyor

Beşiktaş, Lugano'yu 5-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yükseldi. Ciro Immobile ve Gedson Fernandes ön plandaydı.

Yayın Tarihi: 29.08.2024 23:23
Güncelleme Tarihi: 29.08.2024 23:23

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Başarıyla İlerliyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lig Aşamasına Yükseldi

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki mücadelesinde zirveye tırmanmaya devam ediyor. İsviçre'de 3-3 biten ilk maçın ardından, İstanbul'daki rövanşta Lugano'yu 5-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına adını yazdırdı.

Ciro Immobile Formun Zirvesinde

Yeni transfer Ciro Immobile, Beşiktaş formasıyla üç maçta 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Lugano karşısında 7. dakikada attığı gol, takımının Avrupa'daki başarısına büyük katkı sağladı. Immobile, Liverpool ve Antalyaspor'a karşı da 2'şer gol atarak formunu sürdürdü.

Gedson Fernandes'in Sihirli Ayakları

İlk maçta gösterdiği performansla dikkat çeken Gedson Fernandes, rövanş maçında da boş durmadı. 65. dakikada Rafa Silva'dan aldığı pasla gol atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Orta saha oyuncusu, bu maçla birlikte 5. resmi karşılaşmasında 3. golüne ulaşmış oldu.

Rafa Silva'dan Avrupa'da İlk Gol

Beşiktaş’ın etkili oyuncularından Rafa Silva, Lugano karşısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 5 dakikada bir gol ve bir asistlik katkı sağlayarak avrupa kupalarındaki ilk golünü attı. Bu gol, onun Beşiktaş'taki 5. maçındaki 4. golü oldu.

Kaptan Necip Uysal'a Destek

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan kaptan Necip Uysal, takım arkadaşlarının destekleriyle unutulmadı. Takım, Immobile'nin golü sonrası onun formasını çıkararak Necip’e olan bağlılıklarını gösterdi. Maçın sonunda taraftarlar da Necip için tezahüratta bulundular.

Geçmişteki Yenilgiyi Unuttular

Geçen sezon Lugano ile karşılaşan Beşiktaş, 2-0 öne geçtikten sonra 3-2 yenilmişti. Ancak bu kez rakibini 5-1 yenerek rövanşı almayı başardı. Taraftarlar, tarihi tecrübeyi unutmadan takımının başarısını kutladı.