DOLAR
34,22 -0,05%
EURO
37,91 0,02%
ALTIN
2.918,27 0,29%
BITCOIN
2.110.949,25 -1,39%

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u Ağırlıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşıyor. Maç detayları haberimizde.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 09:04
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 09:04

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u Ağırlıyor

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u Konuk Ediyor

Siyah-beyazlı ekip Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımını ağırlayacak. Tüpraş Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 22.00'de başlayacak ve maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

İlk Karşılaşma Olacak

İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Hollanda temsilcisi Ajax'a karşı 4-0'lık bir mağlubiyet yaşadı. Takım, taraftarlarını mutlu etmek için Frankfurt karşısında galibiyet arayacak. 1980 ve 2022 yıllarında Avrupa kupasını kazanan Eintracht Frankfurt, ilk maçında Çek ekibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın Performansı

Bu sezon, Beşiktaş yalnızca bir kez mağlubiyet yaşadı. Tüm kulvarlarda 10 maça çıkan siyah-beyazlılar, bunlardan 7'sini kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 27 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 12 gol gördü.

Eintracht Frankfurt'un Durumu

Eintracht Frankfurt, bu sezona oldukça başarılı başladı. Tüm kulvarlarda çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldılar. Bundesliga'da 5 maçta, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile ikinci sırada bulunuyorlar. Almanya Kupası'nda da tek maçında galip gelen Frankfurt, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Viktoria Plzen ile berabere kalmıştı.

Beşiktaş'ın UEFA Kadrosu

Beşiktaş'ın UEFA'ya bildirilen kadrosunda yer alan futbolcular şunlardır:

  • Kaleciler: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Göktuğ Baytekin
  • Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Felix Uduokhai, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu, Serkan Emrecan Terzi
  • Orta saha: Milot Rashica, Salih Uçan, Joao Mario, Ernest Muçi, Moatasem Al Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes
  • Forvet: Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Rafa Silva, Mustafa Erhan Hekimoğlu

Ligin bu kritik karşılaşmasında her iki taraf da galibiyet arayışında olacak.